Výzdoba místa obřadu - tipy jak vyzdobit?

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím o nápady, jak ozdobit místo (viz fotka). Jediné, co mě napadá je organza, tyl. Moc kytek bych nerada jsem alergická :) Pokud máte fotky Vaší výzdoby, tak bych byla vděčná za inspiraci. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to místo přijde krásné samo o sobě, tyl a organza by mi tam možná přišly takové moc "zámecké". Spíš třeba nějaká juta? Nebo místo kytek větvičky třeba smrku? (jestli nejsi alergická i na ně?)
Odpovědět
Profilova fotka
@myrtiles dobrý den, souhlasím s názorem výše. Na toto místo se opravdu tyl ani organza noc nehodí. Místo je krásné na lesní, boho svatbu. Spíš sežeňte nějaké špalky, na ně lucerny nebo velké zavaŕovačky a do nich mech, šišky...využijte vše, co najdete v okolí. Cokoliv navíc bude působit kýčovitě a u tohoto originálního místa by byla škoda to "zabít" něčím nevhodným. Maximálně pár židlí pro hosty a stolek na podpisy
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, děkuji moc za názory :) a tipy
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych to ozdobila sklenicema se svíčkama a klidně bych je zapálila i přes den... Já si budu sklenice zdobit sama, právě zmiňovanou jutou a krajkou. Sklenice bych dala třeba na schody a "parapet" a klidně pár na zem.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mně napadlo sehnat tu velikánskou (nebo jakoukoli) sklenici od okurek a natrhat do ni luční kvítí. Nebo svatební závoj. Pokud to jde, můžete také vyrobit sklenice na zavěšení a v tom pár kvítků a nebo svíček, vypadá to krásně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?