Výzdoba fuchsie a světle zelená

Neměla jste některá prosím takovou výzdobu stolu a místnosti? Paní v restauraci mi tvrdí, že se ty barvy budou dost mlátit a bude to jak v cirkuse. Prosím o jakoukoliv fotečku. Děkuji všem
Odpovědět
Profilova fotka
@denca17: Dobrý den , nevím jak vypadá Váš interiér ? Hodně záleží na zvoleném inteiéru . Níže přikládám svatební kytice a dekorace v barvě fuchsiové + zelené .. Přeji příjemný zbytek dne . Bára S.
Odpovědět
Pro inspiraci, ta druhá fotka je spíš do fialova, ale osobně se mi tato kombinace také líbí a v nějaké formě ji budu mít na stole ;-) Bude to živé a hezké někam, kde je prostor laděný do neutrálních barev.
Odpovědět
Profilova fotka
za mě super výběr, my byli moc spokojení:)
Odpovědět
je to sice divočejší,ale vesele...my to plánujem v takových barvách taky,sice mamky to musely překousnout ale stojíme si za tím,že to bude vypadat parádně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme a neměnili bychom. Svatebni fotky a video jsou krásně veselé, ale samozřejmě záleží co se komu líbí ;)
Odpovědět
@misar91 děkuji mockrát :-)
Odpovědět
@dmiska a nemáte prosím nějakou ukázku nazdobeného stolu? Ta paní v té hospodě mi to zřejmě neudělá, tak si to budu zdobit sama a nevím jak na to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@denca17 mrknete ke mne do alba - jak ve svatebních fotkách, tak v přípravách bych mela neco mít ;) vše jsem si dělala sama, kromě květin...
Odpovědět
Profilova fotka
Ukázky nazdobených stolů najdete na mém blogu zde: http://melouny.blogerka.cz/ v kategorii "svatební výzdoba". A ty Vaše barvičky, se mi moc líbí, vůbec bych se toho nebála. Je to Vaše svatba a musí se líbit především Vám. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme něco podobného tvořili na focení v kombinaci ještě se zlatou. Pojali jsme to do romantična, trošku jako Sen noci svatojánské. Myslím, že to bude krásné. Výrazné barvy jsou v módě. Maminky to akorát ještě nevědí ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro inspiraci vkládám fotky našich spokojených zákazníků
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?