Výzdoba barevně, ale bez organzy - jde to?

Profilova fotka
Zdravím :) Přemýšlím nad výzdobou svatby a když projíždím různá alba apod., tak mi vlastně došlo, že to nechci tak, jako to tady má naprostá většina - organzové šílenství. Neříkám, že je to ošklivé, původně jsem to také chtěla, ale teď, když vidím, že to má fakt téměř každý, tak mi to přijde jako "nuda". Tedy nevím, jak to přesně popsat, ale zkrátka všechny svatby stejné, chtěla bych něco trochu jiného 8-) Napadají vás nějaké dekorace a zkrátka výzdoba, abych mohla vynechat organzu, pomps, diamanty a jiné věci, ale abych dodržela převážně tyrkysové sladění?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Zdravím. Taky jsem si říkala, že je všude přeorganzováno, proto jsme se rozhodli pro tyl. Dobře se s ním pracuje a je o dost levnější. A jinak na stůl máme sizofiber (nebo jak se to píše). Je to taková pavučina a vypadá to i pěkně a nezabírá místo na stole.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem na zakazku s FLER.CZ nechala ušít jutové běhouny s krajkou
Odpovědět
Nám dělala výzdobu restaurace a také jsme měli běhoun.
Odpovědět
Dej si do vyhledávače ´ribbon wedding´ výzdoba z barevných stužek. A přece nemusíš mít přece vše výše jmenované, aby svatba byla v barvě - na stoly bohatě stačí ubrousky v barvě, pod příbory kartička s menu a jmenovky v barvě, modré svíčky nebo svícny jdou taky určitě bez problémů sehnat a ono všechno tohle vypadá storkát lépe úplně jednoduše položené na bílém ubrusu nebo jen na pěkném dřevěném stole než všude sypat nějaký barevný lesklý bordel, tahat organzu a podobné látky. I ta stužková výzdoba vypadá lépe spíš z matných látek než z klasických lesklých atlasových stužek. Dort můžeš mít v barvě nebo nějakou aplikaci na něm v barvě, z květin na stoly modré hortenzie, hyacinty, luční kytky s modrými zvonky, pomněnkami apod. se dá taky použít. Jinak moc hezky vypadá kombinace tyrkys + bílá + juta / rustic styl, ale bacha na množství té tyryksové, ať to není kýč ;-)
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
@martinau5 Máte nějaké fotky, jak to zhruba vypadá? :) Nebo odkaz, kde jste kupovala?
Odpovědět
Profilova fotka
Je pravda, že v jednoduchosti je krása, takže bílé ubrusy a doplňky v barvě si myslím budou vypadat líp, než kilometry organzy a tuny kamínků, perliček, srdíček, konfet apod. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkaditt Myslíte ten sizofiber (pavučinu)? Jestli ano, tak jednu fotku mám ve fotoblogu http://www.beremese.cz/blog/martinau5..., ale to je docela špatná fotka. Jinak jsem ho kupovala v Zeru. Tady je odkaz: http://eshop.zero.cz/cz/menu/5243/sor.... Jinak jestli budete chtít, tak Vám můžu ještě poslat fotky tylových mašlí, které jsem dělala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ka chci mit jutovej ubrus plus dekoraci v podobe vazicek s kytkama, vodni svicky apod. Myslim, ze na organze to fakt nestoji :-)
Odpovědět
já sice organzu nejspíš mít budu, ale chci ji zkombinovat s hnědou pytlovinou :-)
Odpovědět
já taky organzu nechtěla ;-) za prvé je to nepraktické - zabírá hodně místa a za druhé to má každá... já to řešila dvojkombinací barev - původně měla být jen oranžová, ale pak doplněno o hnědou.... tu druhou barvu bych volila neutrální - bílou, krémovou, šedou... a měla jsem na stolech klasika bílý ubrus a dále: uprostřed hnědý pruh vlizelinu (vypadalo to božsky a tím jak to bylo jen ploché, tak o dost lepší, než nějaká organza), pak svícny oranžové malé s hnědými svíčkami a pak průhledné s oranžovými svíčkami, k tomu ikea vázičky a v nich vždy gerberka oranžová a trochu nevěstina závoje, každý měl ještě svůj minibalíček, což byl teda organzový pytlíček a v něm čokoládka, tužtička, puzzlíky a k tomu připevněná puzzle jmenovka. Foto zatím nemám, ale rozhodně na stoly doporučuju vlizelin nebo pavučinku ta vypadá taky skvostně! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží do jakého stylu to chceš ladit. Jestli něco jako boho, rustik atd. tak jak píší předchozí nevěsty, tak pytlovina, běhouny z látky atd. já osobně měla stoly bez ubrusu a uprostřed pás červeného balícího papíru s bílými puntíky, místo jmenovek vinyl. desku na kterou přišel talíř a doprostřed stolů sklenici s kytičkou a džbán s vodou na střídačku. prostě pohoda, nic přeplácaného a žádné typické svatební blbinky, chtěl jsem dát i svíčku, ale už to bylo přeplácané :) Ale každý, co se jemu líbí!
Odpovědět
Článek se načítá
Hrozně se mi líbí takhle jednoduše s krajkou :) Akorát jí budu muset někde sehnat
Odpovědět
Profilova fotka
Samozrejme, co treba barevny vazy. Pinterest je toho plnej 8-)
Odpovědět
Dekoraci jsme resili prevazne jen kvetinami. Na stole bily ubrus, kvetiny, darky pro hosty se jmenovkou a barevne ubrousky, tot vse.
Odpovědět
My jsme to měli podobně laděné jako @clear301. :) Měli jsme bílé ubrusy a uprostřed hnědý vlizelín. Asi 5 váziček, ve kterých byly nakombinované bílé, žluté a červené frézie, k tomu pár skleniček se svíčkama a na místě každého hosta jsme měli borovicovou šišku a v ní jmenovku. Přišlo mi to tak akorát - nepřeplácané, nezabíralo to místo. Měla jsem teda ještě koupené podzimní lístečky, ale nechala jsem je doma.
Odpovědět
Profilova fotka
@martinau5 Děkuji moc, za fotky budu určitě ráda :) inspirace není nikdy dost :)
Odpovědět
Profilova fotka
@aglaja01 Máte, prosím, fotku? :) Květiny mám hodně ráda a přijde mi to jako skvělý nápad :)
Odpovědět
@sarkaditt nevim jestli je to uplne dobre videt, na stul jsme vyuzili i moji kvetinu a kvetiny druzicek.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Pár fotek z naší svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aglaja01 Tak to je nádhera :) nějak tak bych si to představovala 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máte to opravdu moc pěkné, všechny ty fotky jsou úžasné a přesně tak nějak jsem si to představovala, moc děkuji za inspiraci :) Pokud bude někdo dál přispívat fotkami či nápady, budu moc ráda určitě nejen já, ale i jiné nevěsty 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, tady zasílám nějaké fotky dekorací, které jsem vyráběla. Jinak jak jsou ty dvě červené mašle s krajkovým středem, tak platí jenom ta vpravo (vlevo je jen testovací verze) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som absolútne odmietala klasické biele obrusy a organzu (v okruhu 1km sa nenachádzalo ani jedno z toho :-) ). Mali sme krásne masívne stoly, škoda zakrývať. Stredom som dala len jutové behúne, celé zdobené do prírodna, drevo, juta, krajka. Pozri album.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme meli pavucinku, je v blesku fotaku videt, neleskne se a neztraci barvu. jinak ke stuham: vybirejte CESKE STUHY Z DOBRUSKY! Je to polyester, ale netrepi se, nejsou predrazene, podporite ceskou vyrobu a muzete je i orat a zehlit a stejne se jim nic nestane. Nejsem agent Dobrusky, jen se snazim dobre poradit, z vlastni zkusenosti. Vyber barev je velky.
Odpovědět
Profilova fotka
@verjavor Díky :) Mají nějaké internetové stránky?
Odpovědět
Ano, jde to.... My vlizelin, vázičky (ikea s takovými těmi barevnými kuličkami co nacucají vodu), svícny...
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkaditt Jsou ve vsech obchodech, kde maji i organzu a saten, me osobne se libi ZERO e-shop, ale ma je i vetsina ostatnich PRO tady.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, nacucane kulicky jsem mely taky, uplne je zboznuju! Nizka konakova sklenice s kulickami a v kazde kvet ruze. Akorat jsem cekala rozvite a ony byly spis trochu poupata..to bych si pohlidala.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?