Výzdoba auta, musím našít k organzovým mašlím přísavky?

Holky, chci naprosto jednoduchou výzdobu auta. Koupila jsem si organzu, udělám z ní pás, který přivážu k masce auta a půjde do V a bude uvázána za zrcátka. Na ní budou našité z fialkové organzy mašle. Myslíte, že to bude držet jen uvázané na té masce a zrcátkách, nebo k tomu musím našít nějaké ty přísavky?????
Odpovědět
@buldok jestli nepojedete někde po rychlostní silnici / dálnici, tak ten běžný provoz po vesnicích a menších silnicích by to mělo vydržet si myslím..
Odpovědět
@hannnahs Pojedeme 15 km mezi dvěma městy po silničkách mezi poli :)
Odpovědět
@buldok tak to bude v pohodě ;-) my jsme taky neměli přísavky, organza byla uchycená jen spínacími špendlíky do ochranné výstelky na kapotě a taky to přežilo bez úhony ;-) když se vám to povede pořádně přivázat (radši pro jistotu na víc uzlů), tak se s tím nemůže nic stát :-)
Odpovědět
@hannnahs Super, díky. To jsme chtěla slyšet...od někoho, kdo už to má vyzkoušené... A ještě jedna otázka. Je blbé mít takto jen tu organzu s mašlema? Musím mít uprostřed nějakou panenku, kytku apod. drahé záležitosti? Moc se mi do toho nechce investovat, když jedu jen takový kousek....
Odpovědět
Profilova fotka
My meli jen maslicky, ktere byly prichycene jen do te gumy na kapote. Jeli jsme cca 120km po dalnici. Muj ridic teda jel max. 160 a vydrzelo to, jen jedna na okynku povolila a to az na sjezdu ;-))) pak jsme ve meste na kapotu pridelali moji kyticku a vydrzelo to v pohode. Prejezdy po meste prezil i zenichuv cylindr a ten v podstate drzel jen na jedne prisavce. Ja bych se nebala, stejne v mestech jezdi auta pomaleji aby se udrzela v kolone dokonce nas auta nechaly jet i na cervenou abychom se neroztrhali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok Proč bys musela? :-) Ty nemusíš nic, ani mít výzdobu auta.. to není povinný - jen to vypadá hezky. Klidně to nech bez panenky, bez kytky a nebo tam dej nejakyho hezkyho plyšáka co máš doma - když se okolo něj hezky nařasí ta organza je to moc pěkný. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok nemusíš, já měla udělanou kytičku z konvalinek a se vším všudy mě moje výzdoba vyšla na 250,- a manželova na 350? nepamatuji si cenu cylindru a pak několik metrů stuhy bílé a špendlíky, takže za 600 jsme měli ozdobená auta všichni. Je to jen na tobě, co si na auto dáš :-) nemusíš tam mít nic, můžeš mít ozdobené auto jenom ty atd...variant je spousta :-)
Odpovědět
@buldok šmante, jak tu píšou holky, nemusíš mít vůbec nic.. svatba není o povinnostech co mají ostatní, to musím mít taky :-) nemusíš mít auta ozdobená vůbec.. můžeš mít jen mašli uprostřed, "tradiční véčko" s něčím, nebo jen samotné.. prostě TAK JAK SE TI TO LÍBÍ - to je nejdůležitější.. nekoukej na to, co mají ostatní, ale co chceš ty :-) my ti tady maximálně můžeme dát inspiraci, co která z nás měla, ale výběr už je na tobě :-)
Odpovědět
@hannnahs tak mi tu inspiraci dejte. Budu ráda. Vdávám se poprvé :-D :-D :-D
Odpovědět
@buldok no já ti sem můžu hodit, jak vypadala naše dvě auta (mám to teda i v albu). Oboje auta byla zdobena naprosto stejným způsobem, akorát ženichovo mělo cylindr a nevěstino kytici z pěnových růží :-)
Odpovědět
@hannnahs No vidíš, to je dobrý nápad, že ta organza je takto rozprostřená. A to je upevněné tím, že jste to zavřeli do kufru?
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok já lepší fotky nemám...nějak se to v tom bumbuku a přejíždění zapomělo nafotit...hlavně ta moje, to mě mrzí, ale co už nadělám znovu se kvůli tomu vdávat nebudu...nevěstino auto je to černé s dvojstuhou na první fotce, ten cylindr je ženichovo auto :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@m_d Jednoduché, ale pěkné...
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok děkuji, uprostřed jsem měla tuto kytičku...ono vážně záleží na tvém vkusu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs jednoduché a přitom moc pěkné :-)
Odpovědět
@buldok ne ne, to by nedrželo, je to upevněné spínacími špendlíky do té ochranné látky co je pod kapotou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli na autě ženicha fotbalový míč myslím že jedna z nejoriginálnějších a nejlevnějších dekorací
Odpovědět
Profilova fotka
Holyk můžete mi poradit jak širokou organzu koupit?Moje představa je klasické véčko s kyticí a pro ženicha cylindr.... Myslíte že by mohla stačit šíře 15cm?Díky...
Odpovědět
@bublischek záleží jestli chceš tu organzu jakoby "namuchlat" anebo naopak napnout tak, aby byla hezky rovná. Pokud jí chceš napnout, tak 15 cm bude stačit, pokud jí chceš nějak stočit, aby byla barva výraznější, tak bych volila možná malinko širší..
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs no napnuté úplně asi ne,ale chci použít dvě barvy které trochu zkroutím,lépeřečeno trochu propletu takže ta šířka 15 cm by mohla vyhovovat.Snad .. No jednoduše koupím,vyzkouším a uvidím :) když by to bylo málo použiju tu organzu na něco jiného a koupím širší....děkuju :-D
Odpovědět
@bublischek tak jestli budeš proplejtat dvě, tak bych řekla, že těch 15 bude akorát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
bylo by to fajn :) tak snad jooooo
Odpovědět
@bublischek Já bych to viděla na širší organzu než 15 cm. Přeci jen je to tenká průhledná látka, takže to chce větší řasení , aby vůbec trochu vynikla. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja vyzkoušm to a uvidím jak to bude vypadat,nechci aby to bylo moc široké,protože budu mít celkem velkou kytici tak ať se to pak nemele :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Je to užasné muj Budouci manžel si to přeje taky, muzu e zeptat prosim kde jste to sehnala a jak jste to pripevnila ? :-)
Odpovědět
@happyhelen Je to užasné muj Budouci manžel si to přeje taky, muzu e zeptat prosim kde jste to sehnala a jak jste to pripevnila ?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?