Vývazky? Jak to s nimi je

Dobrý den. Chci se zeptat. Jak je to s vyvazkama? Mají mít nějaký určitý tvar, délku...? Dělají se pro všechny stejné a kdo je všechno prosím má mít? Děkuji :-)
Odpovědět
@smoulikovci Dobrý den, vývazky byly původně určeny jen pro svatebčany. Pro ty, kteří na svatbě byli od začátku do konce, aby byli odlišeny od lidí, co jdou "jen" na obřad. Někteří, ale dávají vývazky všem, co budou na celé svatbě i těm co budou jen na obřadu. Takže jak si to uděláte, takové to budete mít. Je zcela na Vás, jak vývazky budou vypadat ;-)Snad jsem trochu pomohla, krásnou svatbu přeji.
Odpovědět
Profilova fotka
My dávali velké vývazky rodičům a svědkům, a malé vývazky měli ostatní pozvaní. Ale svatba byla na Slovensku, a tam to je tak, že vývazky mají jenom muži, ženy ne. Je čistě na vás, komu vývazky dáte a komu ne. Už jsem viděla na internetu nabídky speciálních vývazků pro starostu/oddávajícího, pro moderátora večera atd., ale podle mě to byli vyhozené peníze, takže vývazky měli opravdu jenom pozvaní lidé, kteří byli na celé svatbě od obřadu do rána.
Odpovědět
Dobrý den, my je dávali všem i těm co byli jen na obřad ( jelikož k nám přijela jenom naše strana, zbytek dojel až na obřad- byl v jejich místě to bydliště) tal aby v tom nebyl bordel.. Rozdával je můj bratr a půlku lidí neznal ;-) Rozměry sme moc neřešilo na netu sme našli návod a udělali doma ;-)
Odpovědět
Moc vám všem děkuji. :) Určitě mi vaše odpovědi pomohli. :) Děkuji. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?