Vytvořit si výzdobu sama nebo s agenturou?

Profilova fotka
Zdravím Vás dámy, ráda bych znala váš názor zda je lepší si výzdobu na celé svatbě zařídit sama nebo je lepší poptat nějakou svatební agenturu?... Chceme mít svatbu venku, tudíž budeme asi potřebovat párty stan (ten se mi nelíbí, tak bych ho chtěla nějak zamaskovat). Je reálné, že bych to nějak zvládla nachystat sama? Nebo je opravdu lepší si na to někoho najmout? Napadá mě, jak to děláte s kytkami, které máte třeba na stole a nejsou ve vodě? To se tím pádem chystá až ráno před svatbou??? Popř. můžete mi napsat do soukromé zprávy kolik zhruba taková výzdoba od agentury stojí? Malá ukázka jaká je zhruba moje představa na fotkách (neberte to jako dogma, spíše jen jako inspiraci). Moc díky za vaše odpovědi a pěkný den. K.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud na to máte dostatek peněz, tak je určitě lepší si na to někoho najmout podle mého názoru. :-) Já osobně zrovna do výzdoby nechci dát moc peněz, takže si ji musím zařídit sama a jsem z toho trochu zoufalá. :-D Ale samozřejmě pokud víte přesně, jak si to představujete a jste kreativní typ, tak Vás vyjde asi levněji si to zařídit sama a předejdete tomu, že výzdoba od agentury nebude podle Vašich představ..
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chcete něco jako na fotkách, tedy metry a metry textilie a žárovek, je lepší si to pouze pronajmout. I když použijete nejlacinější netkanou textilii z hobbymarketu a světýlka z aliexpressu, budete potřebovat stovky metrů.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete mít zájem, tak Vám můžu cenu výzdoby nacenit nebo případně jen dekorace zapůjčit, ale s dekorací na místě počítejte tak cca 4-5 hodin pro min. 3 lidi, záleží samozřejmě na rozsahu výzdoby samotné apod. V podobném duchu zdobím svatbu za 2 týdny. Co se týče květin, tak je určitě lepší je mít ve vodě, na konci svatby pak mohou vypadat již nepěkně, záleží tedy samozřejmě na druhu, ale když bude teplo, tak o to rychleji zvadnou
Odpovědět
Ahoj, já bych teda výzdobu nikomu jinému než sobě nesvěřila. :-D Nechtěla jsem riskovat, že se mi to pak nebude líbit a ještě za to dám x tisíc. Takže, sice jsem tím strávila docela dost času ale něco jsem koupila (třeba zrovna ty lampiony na baterky) něco půjčila od kamarádek a známých, něco vyrobila... Kytky jsme natrhali na louce, na poli. Měla jsem teda k ruce maminku a švagrovou, které pro to mají cit. Jestli víš že ti nemá kdo pomoct, nebo něco půjčit, tak si asi radši někoho najmi... Sama bych to všechno zařídit a koupit asi nezvládla.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry vecer, predpripravit dekorace si muzete sama..pokud jste kreativec...nicmene nazdobeni bych urcite nechala bud na kamaradkach a nebo oslovila jiz zminenou agenturu..zalezi take na rozpoctu..na kamaradcine sobotni svatbe se stavel party stan v patek rano..behem patecniho odpoledne 3 lide chystali vyzdobu stanu a v sobotu rano se resily ubrousky..balonky..kvetiny...sami jsme neverili kolik casu to zabere
Odpovědět
Já jsem to měla tak, že jsem si téměř vše udělala sama - především tiskoviny - jmenovky, harmonogram, tabuli na zasedací pořádek, věci do fotokoutku atd., nakoupila jsem si obrovské množství kytek (mám možnost velkoobchodu). Měla jsem agenturu, která hodně brzy ráno přijela a udělali komplet výzdobu - přivezli vlastní vázy, kulatiny, lampiony, světýlka, svícny, ubrousky atd., nastříhali kytky, udělali tabuli, fotokoutek, pánský koutek atd. a před obřadem bylo hotovo a odjížděli. Rozhodně bych si na to netroufla sama, ráno na to prostě není čas a ty nervy by mi za to nestály. Navíc jsem nemusela kupovat tisíc váziček a svícnů, to by mě asi šlehlo. Platila jsem 6000 Kč + 1500 Kč za dopravu.
Odpovědět
My si budeme dělat výzdobu sami. Když jsem zjistila, že metr tylu stojí +- stovku, tak jsem šla do kolen. Výzdobu hodně osekám, protože odmítám zaplatit takový strašný prachy... :-) Kdyby to dělala agentura, tak by to stálo taky hroznej randál si myslím...
Odpovědět
My si tiež budeme robiť sami, agenturu som ani nezvažovala. Rozhodujúce u mňa bolo, že ma baví vyrábať rôzne blbinky. K tomu som až moc veľký puntičkár a riskovať, že niekto naaranžuje obrúsok trošku inač, než je v mojej predstave som riskovať nechcela :-D Na výzdobu miesta budem mať pomoc a v pláne mám pripraviť nákres s pokynami... priznávam, som trošku trafená O:) Zdobiť budeme deň dopredu. Kvety budú z veľkoskladu a budú vo vode... tak akurát zvažujem, či aranžovať až ráno alebo vydržia od večera... :-|
Odpovědět
Já si budu rozhodně všechno dělat sama. Už jsem dělala dvě svatby. I když u první jen auto pro nevěstu, kytici , korsáž pro ženicha. U druhé, kdy se vdávala dcera jsem dělala vlastně komplet všechno. Na amatéra snad dobrý....Ted sice nemám možnost nakoupit kytky ve velkoobchodě, ale nějak to vyřeším... a hrozně se na to těším :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Nejsem kreativec a v těch nazdobených svatbách se nevyžívám. Žádné koutky mít nebudeme. Lucerny a svíčky jsou pro mě zbytečnost, akorát to překáží. Na stolech chci mít bílé ubrusy a uprostřed menší kytku. Na zdi chci mít pověšené žárovky. Přesto si to netroufám udělat sama a poprosím agenturu. Už jsem poptala, myslím, že do 5k se vlezu. V rozpočtu svatby se to ztratí. Výhodou je, že v den svatby nebudu mít honičku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem agenturu a nelituju. Když jsem začala plánovat svatbu, tak jsem věděla, že chci agenturu, a chci konkrétně tu jedinou agenturu. Znala jsem jejich práci a vždy to byla nádhera, tak jsem nečekala a doufala, že mají náš termín volný. Když to člověk přepočítá, tak zas tak strašná cena to není oproti tomu, kdyby se s tím člověk trápil sám. Kupovat např. 20 váz, 300 metrů tylu nebo čeho, milion svíček a myslet na úplně každou prkotinu. A to nemluvě o tom rozdíle, když je sála vyzdobená svépomocí a profesionálně. Lidi z agentúry už na to mají grif, vědí, co a jak a z velké části si to předpřipraví. U nás jsem se dokonce dozvěděla teprve 2 dny před svatbou, že sála se může začít chystat až od 10:00 toho dne, protože předtím tam jsou servírované snídaně pro ubytované hosty. A ještě se pak musí počítat s uklízením sály. Neumím si představit, kdybych na to byla sama, že ráno, když odcházeli poslední hosté, tak já bych se nešla vyspat, ale převlíknout, vzala bych koště a mop a začala polomrtvá uklízet sálu, vynášet kytky atd. U nás to muselo být uklizené do 7:30, protože v 8:00 se už servírovali snídaně. Tak či tak, výzdoba mi vyrazila dech, tak krásnou jsem si ji nedokázala představit, málem mě rozbrečela, na druhý den jsem se mohla v klidu prospat a pak mě ta cena ani trošku nemrzela, náhodou jsem byla ještě překvapená, kolik to vyšlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Těšíte se, že si svatbu vyzdobíte sama? Pokud trochu pochybujete o svém vkusu a znalostech aktuálních trendů ve svatebním aranžérství, máme pro vás ideální řešení. Konzultaci výzdoby ve vlastní režii se svatební dekoratérkou. Více na Výzdoba na klíč
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?