Vybíráš barvu svatební tabule? Kterou doporučíš?

Zdravím vás všechny, přemýšlím o výběru vhodné barvy pro moji svatební tabuli. Připadá mi, že se barvy na svatebních tabulích až příliš stále opakují. Sál bude mít zdi obložené cihlami a tmavě hnědé trámy, tak mě napadlo, že i barva by mohla být něco jako korálová, oranžovo-červená. Nemáte prosím nějaké foto pro inspiraci v podobných barvách? Co si myslíte o této barvě, případně jakou jinou byste doporučili? Děkuji moc předem za názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pro inspiraci se můžete podívat do našeho eshopu.
Odpovědět
@sondy taky by jsme chtěli korálovou, ale byla jsem se dívat jen v jednom obchodě v Brně na dekorace a na organzu a nenašli jsme. @leontynka1 ale ve vašem obchodu jsem nenašla korálovou barvu :(
Odpovědět
Profilova fotka
@suzitweetty záleží co si představujete pod pojmem korálová..
Odpovědět
Přes internet se ty barvy špatně vybírají. Ve skutečnosti vypadá každý odstín trochu jinak než na obrázku. Nezbývá, než se kouknout do kamenného obchodu. Kromě korálové se mi líbí i něco jako červená melounová. Ale obávám se, že v obchodě najdeme jen oranžovou, červenou nebo vínovou červenou. :-( asi to vzdám a zvolím taky něco tradičního.
Odpovědět
@sondy nevzdavej to...ja jsem taky pro kombinaci koralova, pripadne melounova a doplnit to zlutou...kdybys nekde neco sehnala, tak dej vedet at vime i my ostatni, kde se to da sehnat. Bohuzel jak pises, tak se taky bojim, ze vsude tak budou mit akorat oranzovou a z te by mne trefilo...
Odpovědět
Tech jsem akorat nasla na webu neco v koralove barve: http://nl.aliexpress.com/w/wholesale-... Mozna to proste bude chtit hledat na zahranicnich serverech
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli lososovou jukni :)
Odpovědět
perfektně si svatbu v konkrétní barvě/barevné kombinaci promítnete ve vyhledávači youtube, ale zadejte to anglicky. např. coral wedding, yellow-blue wedding, pink-brown wedding atd atp.
Odpovědět
ve vyhledávači google .-)
Odpovědět
Ju, tam jsem už koukala. Prohlídnout není problém, ale koupit to někde, to už je horší. Přes zahraniční e shopy moc nemám důvěru nakupovat. Navíc barvy jsou zkreslené...
Odpovědět
@sondy Ahoj, já osobně bych na výzdobu stolu nevolila nějakou konkrétní barvu. Myslím si, že cihlové zdi a trámy jsou sami o sobě dost výraznou a krásnou dekorací. Kombinace a ladění do nějaké barvy by to místo podle mě zabilo. Spíš bych se přikláněla k něčemu jednoduchému, viz. foto. Nebo se podívej se do fotoblogu Ixka.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, barva cihly je krásná, ale taky bych to nekombinovala s ničím moc tmavým. Ale asi si neumím tak představit ty vaše barvy ;) Každopádně - já jsem ve svatebním obchodě taky nenašla, co jsem si představovala. Vyřešilo to obyčejné papírnictví a galanterie :)
Odpovědět
Článek se načítá
Já bych cihlovou zeď kombinovala buď s podobně barevnou organzou a nebo naopak zvolila něco jinak výrazného - třeba by se mi k cihlám líbila tyrkysová. Ačkoliv jsem z Prahy, našla jsem báječný e-shop v Brně, kde mají vše, co jsem sháněla a za skvělé ceny. Paní je moc milá a poradí, když je třeba. Sehnala mi i něco, co neměla na webových stránkách a poslala foto. Pokud chcete kontakt, napište.
Odpovědět
Ahoj, tak by me zajimalo jakou barvu by jste doporucili mne. Ja uz teda mam nejakou predstavu...spise to prirodnich barev, pouzti krajky a juty a z barev by se mela objevovat zluta a koralova (pripadne podobny odstin, ale ne oranzova:) ).Budeme mit bile potahy na zidle, masle jeste poresime. Premyslim, jestli i neco dat treba na okna a na strop a jestli pripadne dat neco na zed v cele tabule. Na strankach hotelu jsem tam videla z balonku udelane srdicko, ale to mi prijde asi nevkusne.. Omlouvam se za pripadne horsi kvalitu fotek, je to z fotaku. Dala jsem i fotku terasy, ta se bude vyuzivat asi hlavne u kuraku:) Ale at je jasne, ze je to na samote v horach s peknym vyhledem.
Odpovědět
Spíše než ladit do jednoho barevného stylu doporučuji pojmout výzdobu i celou svatbu tématicky. Něco co vystihuje vás oba, co vás spojuje co máte rádi...do tématu se pak dá doladit úplně všechno, pozvánky, výzdoba, dekorace...a má to pak šmrnc :-) ale nechci radit :-) k cihlovému dekoru stěn bych doporučila přírodní barvy a jednu výraznější :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?