Voničky / vývazky

nevěsty, které jste si vyráběly voničky (vývazky) samy, jak jste řešily připnutí na šaty? chtěla bych takové co jsou na obrázku, jen nevím kde najít takový špendlíček, nebo jestli tak dát perličku,ale pak zase nevím jak to přichytnout na šaty. Pokud jste měly takový špendlíček, odkud prosím? na ebay sem ho nenašla...
Odpovědět
Profilova fotka
@verun13 dávají se perličky a pak zezadu špendlíček s malou nebou žádnou hlavičkou, kterým se to pak přichytí k šatům. Špendlíčky mají v každé galanterii, nebo máme a eshopu.
Odpovědět
Profilova fotka
@verun13 já měla z přední strany plastovou kytičku a upevněný korálkem, celý vývazek jsem měla prošitý, aby se nerozpadl při upevňování. A na saka a šaty byly přichyceny špendlíkem s ozdobnou hlavičkou (koupila jsem je myslím u Stoklase), ale může být i úplně obyčejný, když máš ozdobu na přední straně.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja viděla takový špendlíčky u stoklasy nebo v klasické galantérii. Jinak ja to řeším že budu mít vývazek ze dvou barev mašliček nahoře kamínek a pod tím ještě myrtu a klasicky špandlík bez hlavičky, všechno to k sobě chytím pistolí s roztaveným silikonem ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?