Vlastnoruční výroba výzdoby apod.

Ahojte :-) začala jsem se čím dál více zajímat a přiklánět k vlastnoruční výrobě některých věcí (jmenovky, vývazky apod.).. hrozně ráda se dívám na inspirace tady na beremese.cz :-) Budu ráda, když se mi ozvete někdo, kdo máte v albu vlastnoručně povyráběné věci, ať se můžu inspirovat :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
skus mrknut na moj... nie je to ale nic extra :) nemam teda fotos z priprav uz len hotove, ale vyvazky, vyzdoba, slavobrana to vsetko je vlastnorucna praca. Menovky boli tiez z jerabov ( na kridla sme napisali mena) najviac dala zabrat teda slavobrana pretoze sme hoblovali sami dosky, manzel nakreslil rohy na nu ktore sme potom vypalili na laseri. no a par dni aj sladanie tych jerabov. snad som aspon kusok prispela :-)
Odpovědět
@smea určitě ano, děkuji já se mrknu! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajuuu mam teda aj podrobnejsie fotky ak by ta cosi konkretne zaujalo tak daj vediet, rada poradim alebo poslem cosi naviac :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kornoutky na ryzi jsou v poradi.... :-D
Odpovědět
Já toho moc neměla, ale to málo jsem si dělala sama. Jmenovky byly zapíchané v muffinech, které jsem pekla. Pak jsem si dělala menu, kytky položené po stolech, mech pod prstýnky a vývazky. Ty jediné se moc nepovedly, měla jsem kupované klasické bílé mašličky a k nim jsem přivazovala levanduli a buxus. Jenže na buxusu zrovna vyrašily mladé výhony, které byly slabé a vadly, to mě příroda vypekla :-D Ale přežili jsme to ;-) Všechno mám v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
Klidně mrkni ke mě, dělala jsem si sama jmenovky, vývazky, oznámení i cukroví k oznámení, stoly.... Třeba se inspiruješ :) Hodně štěstí ;)
Odpovědět
výráběla jsem jmenovky, krabičky na památku, písmena, podušku pod prstýnky, pletená srdce, lodičky na dort, majáky k dekoraci (ty jsem jen přebarvila), podvazek a vývazky
Odpovědět
@zorro4 Mohu se zeptat na pustup podvazky?
Odpovědět
@jesterka90 koupená pružná krajka, sešitá pružnou nití a dodekorovaná korálky (mimomochodem náklady desítky korun a dělá to tu tak spousta profesionálek a prodává za ziskem stovek procent...)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?