Vlastní výzdoba chaty

Milé nevěsty, potřebuju rady a tipy. Na svatbu (hostinu a následnou párty) jsme si pronajali mysliveckou chatu na samotě u lesa. Hostina bude uvnitř a taneční parket venku na zastřešené terase. Výzdobu si budu dělat sama.......lampióny, pompoms, balónky apod. Vás prosím o tipy jak to krásně udělat, tak aby to bylo vkusné. Jestli máte rady, tipy a fotky, tak budu ráda. Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@camiben Pěkné dopoledne, měla byste nějaké fotografie interiéru (popř. odkaz na web), jak to tam vypadá?
Odpovědět
Posílám fotky chaty. Hostina bude uvnitř, kde si představuji nazdobené stoly ve tvaru U a závěsné dekorace......dále tam budou stoly s rautem. Většina zábavy se bude konat venku pod střechou, kde bude taneční parket a stoly budou přesunuty vedle jak je zaparkované auto. Svatba bude uprostřed července a jak už naznačuje místo, tak bude spíš v romantickém a uvolněném stylu......barva světle mentolová, světle růžová a bílá.
Odpovědět
Nerada bych, aby to vyznělo nějak zle (tak to nemyslím), ale moc nerozumím záměru dělat svatbu v myslivecké chatě v lese a přitom ji mít mentolově-růžovou, s obligátními pompoms, balónky atd... Já bych se držela té přírody. Osobně bych výzdobu moc nepřeháněla, lampióny a lucerny by byly určitě pěkné. Zkusila jsem něco najít na netu a jediná fotka, která se mi celkem líbila, mě přivedla zase sem ne beremese :-D Album Magdalena a Jiří (magda.d), interiér podobný, jako máte vy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verap33 Souhlas!
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli svatbu na horské chatě a hodně jsem používala jutu, do toho pár barevných balónků,pompom aby to nebylo jen všechno jutové.Vázy jsem si taky vyrobila s jutou, ubrusy si nechala ušít z juty...
Odpovědět
Profilova fotka
@camiben Dobrý večer, přikláněla bych se, jak už tady zaznělo, spíše k přírodním barvám. Kombinace zelené, hnědé, béžové a klidně i třeba zlaté, která tomu dodá trochu elegance. Využít přírodní materiály (dřevěné kulatiny, mech apod.), krajku, jutu... Zde pár fotek (nalezeno na Pinterestu) pro inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i dle mého názoru by se k místu vaší svatby lépe hodili celkové pojetí svatby. V případě zájmu Vám můžeme nabídnout naši výrobu, kdy výrobky - od originálního dřevěného svatebního oznámení, přes jmenovky na dřevěných sucích, pozvánky ke stolu, různé dřevěné výřezy, atd... až po třeba originální dřevěné knihy hostů či obrazy pro vzkazy od svatebčanů - vše s možností dodat dle Vašich představ /motiv, velikosti, nebo dekorace, které jste si vysnila, ale u nás prozatím nenašla - pro ukázku zasílám některé ukázky naší práce :-)/ Na našem FB na slavnostních chvílích najdete více fotografií :-)
Odpovědět
Souhlas, do přírodna
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahojte, pokud byste chtěli na výzdobu využít řetěz z takových těch klasických žárovek, tak je půjčuji na víkend za 1000Kč. (+ 1000 Kč vratná kauce). Osobní předání v Brně. Jedná se o 40 žárovek - 20 m.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?