Vlastní výroba jutových běhounů, jak trefit délku

Profilova fotka
Milé nevěsty, chceme svatební výzdobu laděnou do rustic, přírodního stylu. Ráda bych si na stoly pořídila jutové běhouny, ale pořád si lámu hlavu jak vyřešit jednu pro mne zásadní otázku a tou je, jak mám jednotlivé běhouny mít dlouhé? Asi hloupá otázka, ale jak jste to řešily Vy? Myslím to tak, zda jste měly možnost na místě kde se koná hostina v nějakém předstihu přeměřit si stoly (my máme svatbu na konci dubna a nejraději bych s výrobou začala co nejdříve), případně jestli jste ty běhouny nějak střílely od oka. Máme plánován oběd pro 53 lidí a poté večerní raut pro asi 80-90. Ale jde mi teď hlavně o výzdobu stolů na hostinu. Budeme mít stoly do tvaru E, abychom se všichni pohodlně vešli. To znamená 4 běhouny v základu. Jsem bezradná. =-) Nerada bych pak v pátek, den před svatbou zjistila, že mi někde na stole kus běhounu třeba o metr nebo o pár centimetrů ubývá. Prosím, nějaké tipy? Díky!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@houbahribek :Dobrý den , předpokládám , že budete pokládat pouze běhouny , ne řasit ? Vždy je lepší mít víc metrů než míň . Pokud budete mít stoly do E volila bych 4 pásy . Doporučuji , si zajít na místo hostiny a pro jistotu stoly změřit . myslím , že by to neměl být problém .Pokud budete běhouny překládat , doporučuji v místě překladu dát třeba z juty mašličku . Co se týká ještě juty, pokud s ní budete pracovat , raději doporučuji dát na konce a ze strany juty např. krajku nebo imitaci krajky , jelikož juta se velmi třepí. Přeji příjemný zbytek dne . S.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebnirajbarbucha Dobry den, velmi dekuji za radu. Asi ano. Snad bude mozne se na miste hostiny zastavit a stoly zmerit. Jutu v kombinaci s krajkou prave nechci, takze asi budu jutu spise obsivat, pripadne poridim obsitou. :-) Dekuji a preji take pekny zbytek dne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?