Víte o někom, kdo by udělal vývazky dle přání?

Profilova fotka
Shanim nekoho kdo ma originalni napady a sikovne rucicky a udela nam vyvazky?:-)
Odpovědět
Ahoj, není problém, ráda ti udělám. Dělala jsem už spousty nevěstám. Pokud máš stále zájem, pošli mi mail, zašlu ti něco ze své tvorby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladus88 Pokud seš alespoň trochu manuálně zručná, tak na webu najdeš spoustu zajímavých nápadů na vývazky:-) A jelikož svatbu máš až v řijnu, tak si to v klidu můžeš připravit a propracovat do detailu, tak aby ti to ladilo s kytkou, výzdobou, se svatebním oznámením. Doporučuji se tomu chvilku "googlit" a zaručeně si najdeš něco originálního a ne klasické mašličky nebo myrtu. Pokud chceš nějaké tipy, tak dej vědět. Já osobně jsem si s tím pohrála a musím říct, že mne to bavilo a to nejsem "umělecky" založená :-D
Odpovědět
Mě to taky moc bavilo, a mám z toho dobrý pocit, že jsem to zvládla sama. Když pak vidím fotky těch kupovaných z e-shopů, tak je mi z nich zle. Jinak i tady jsou výborné profesionálky co mají vývazky moc hezké!
Odpovědět
a co @maslickajarmila? Má krásné vývazky...zrovna nedávo jsem koukala že má přesně ty které jsem já před rokem nemohla nikde sehnat :-)
Odpovědět
holky, doporučuji maslickujarmilu!! je nejlepší, máme od ní vývazky a jsou nádherné!!:)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky doporučuju @maslickajarmila Je mooooc šikovná :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?