Venkovský styl v květnu

Zdravím všechny nevěsty, začínám plánovat svatbu a docela mě nadchla představa výzdoby ve venkovském stylu, v přírodních barvách a materiálech. Svatbu plánujeme na hradě a večerní oslavu ve sklípku. Zatím u mě vyhrává juta a krajka, ale čím vším se to dá doladit? - od svatebního oznámení až po dárečky pro hosty (nejlépe, aby to byla zároveň jmenovka na stůl) v tomto stylu? Kde se dají levně tyto věci pořídit v Brně nebo eshopech? Jaké květiny to doladí v květnu? Tak pokud to některá chystáte nebo jste chystaly v podobném stylu, budu ráda, když toto vlákno bude fungovat pro sdílení rad, nápadů a fotek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pár květinových květnových inspirací :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janiia Kdybyste chtěla inspiraci ve formě fotek, doporučujeme www tečka greenweddingshoes tečka com. Jenom hrozí, že po prozkoumání webu nebudete vědět, co chtít dřív :D Jindřich a Pavla
Odpovědět
Profilova fotka
A spoustu inspirace najdete také na Pinterestu...např. pod heslem "rustic wedding" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @janiia, nabízíme levné svatební dekorace a výzdobu na klíč. Kamenná prodejna a e-shop.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem měla svatbu ve stylu juta krajka - mrkni na můj fotoblog, prodávám i nějaké dekorace v bazárku (jutu, jmenovky, vázičky, dárečky, proutěné dekorace...)
Odpovědět
Profilova fotka
@cherubinka Krásné :-)
Odpovědět
také jsme měli svatbu v tomto stylu..na statku..mrkni do mého alba...mám i dekorace ze svatby, mohu zaslat fotky a případně se můžeme domluvit na zapůjčení. Kde bude svatba?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?