Venkovní světelné řetězy - dají se vypůjčit?

sháním venkovní světelné LED řetězy a nechce se mi je kupovat, protože jich potřebuji dost :) Majitelé usedlosti, kde se budeme brát, nám nabízí výzdobu za 15000,- a přijde mi to hodně... neřeší někdo stejný problém? Předem díky za pomoc!
Odpovědět
Profilova fotka
@pslavikova Dobrý den, mohu nabídnout naše služby - řetězy máme, dva druhy. Jeden LED, většinou instalace na keře, stromy, atd. - dekorace ok, svítivost menší nebo druhý, s větší svítivostí, vhodný i pro vysvícení místa. Kolik metrů potřebujete? Kostolnik
Odpovědět
Dobrý den, potřebuji osvětlit 5 trámů o délce 10m, tedy asi 5x 15m dlouhý řetěz? Divala jsem se, že i půjčujete ozvučení, mohl byste mi prosím zaslat nějakou nabídku? Předem Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@pslavikova hele, zkus se zeptat na technických službách - náš strejda je ředitel technických služeb a půjčí nás světla, který jsou na vánočním stromě :-) ....takže kdybys zašla a zeptala se, tak určitě za malou úplatu ti půjčí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
nicole1 děkuji za tip! Je pravda, že městské úřady toho musí mít kvanta a používají to jen na Vánoce :) zeptám se a dám vědět!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?