Venkovní obřad - jak jste vyřešili židle, stoly, výzdobu?

Profilova fotka
Milé nevěsty, moc prosím o radu. Budeme mít svatbu v Mikulově na zámku na terase a včera jsme se dozvěděli, že matrika nezajišťuje venkovní "vybavení", tzn. žádné židle, stolky, nic takového. Takže možnosti jsou asi dvě - buď nakoupit židle, potahy, mašle, nějaké ozdoby apod. a vše si sami dovézt a nachystat (jsme z Brna) nebo se obrátit na svatební agenturu a nachystat si dalších x tisíc korun :-| Jak jste prosím řešily tuto situaci vy a na kolik vás to vyšlo? Nemusí se jednat jen o svatby v Mikulově ;-) Moc děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
@hellene1 Dobrý den,odeslána interní pošta.Kostolnik
Odpovědět
@hellene1 je to k Vám sice hodně daleko , ale pro informaci . Svatební venkovní židle (viz obrázek) půjčujeme za velmi nízké ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máme sety na venkovní výzdoby - se slavobránou, altánek, koberec , židle, stoly můžete si půjčit jen inventář a pokud máte pár přítel, kteří vám v den svatby vše ráno sestaví ušetříte tak za práci agentury. Jsme také z Brna a na vše se může přijít podívat, set lze upravit něco vynechat, přidat , barvu dekorací na přání přizpůsobíme. Jezdíme samozřejmně vše i na místo instalovat a deinstalovat. JInak Mikulov je nádherné místo na svatby a to nemluvím o spoustě úžasných zákoutí v zahradě nebo za kostelem ;o) Pěkný den a pokud by jste chtěla neváhejte volat 739 411 966 Prima plánování Jolana K.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?