Univerzální svatební potahy na židle.

Milé nevěsty. Chci si nechat ušít univerzální svatební potahy na židle. Potřebuji ale zjistit rozměry jednoho potahu, ať vím, kolik látky koupit. Nemáte s tím někdo zkušenosti, nebo popřípadě jestli někdo nemá takový potah doma, že by mi poradil ohledně rozměrů? Děkuji a přeji pevné nervy při svatebních přípravách :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nechci vám kazit nápad, ale nevyrobíte - li si látku sama, tak se to finančně a časově nevyplatí - s porovnáním na cenu za pronájem, ale i za cenu při pořízení. U nás je pronájem potahu 30Kč. Děkuji Kostolnik
Odpovědět
@kjlb Dobrý den. Je mi jasné, že cena za pronájem potahu je mnohem příznivější. Jedná se spíš o to, že provozujeme penzion, kde chceme od příští sezony pořádat i svatební hostiny (naše svatba tady bude premiérová) :-) Proto bychom si rádi potahy vyrobili sami, aby nám tady zůstaly pro další využití. Pokud bych řešila potahy pouze na mou svatbu, tak bych určitě neváhala a potahy si půjčila. Ale i přesto děkuji za informaci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My je již několik let půjčujeme a také jsme přemýšleli o vlastní výrobě, ale po kalkulaci látka, doprava, náš čas, plat pro někoho kdo to ušije, atd. je stále výhodnější nákup hotových potahů. Hodně štěstí s penzionem.
Odpovědět
Můžu Vás poprosit o nějaký tip, kde se dají hotové potahy zakoupit? Hledala jsem zběžně na internetu, ale našla jsem jen půjčovny.
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkabr123 Lze i u nás, různé barvy, nabídka emailem. Kostolnik
Odpovědět
Zašlete mi prosím nabídku na e-mail: brazdilovasarka@seznam.cz. Děkuji
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?