Ubrusy na svatbu v hnědé (čokoládové barvě) - nechat ušít a pronajímat- vyplatí se?

Profilova fotka
Zdravím všechny, líbí se mi saténové ubrusy v hnědé (čokoládové) barvě a v kombinaci s jinými barvami při dekoraci, se mi tato netradiční tabule velmi zamlouvá! :) Příteli se moc nelíbí, že bych měla utrácet za látku a ušití hnědých ubrusů. Napadlo mě, že bych je pak třeba půjčovala. Můžete mi říct svůj názor, jestli se to vyplatí? Jestli by vůbec někdo měl zájem o takové ubrusy na půjčení na svatbu? Díky za odpovědi :)
Odpovědět
Vypadá to pěkně, ale ubrusy bych si určitě nepůjčovala...
Odpovědět
@lucka1511 Když už, tak spíš prodat. Jinak se přidávám k tobě, taky budeme mít hnědé ubrusy v kombinaci se zlatou dekorací. Přijde mi, že je to luxusní kombinace a málokdo ji má, přitom je to škoda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca díky za odpověď. Nepotěšila, ale potřebovala jsem :)
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 a vy si je budete kupovat nebo nechávat šít?
Odpovědět
@lucka1511 Ještě nejsem rozhodnutá... Hodlám to řešit až v červnu a uvidím podle nabídky. Pokud mi ušití vyjde levněji, nechám si je ušít.
Odpovědět
Profilova fotka
Lucí, já bych je pak zkusila prodat. Určitě se najde nevěsta, která bude mít stejný nebo podobný vkus jako ty! Rozhodně bych si je nepůjčovala. To je většinou nejhorší investice:-)
Odpovědět
Ahojky! právě se chystáme na svatbu v hnědozlatékrémové barvě, myslím že je to fantastická kombinace! pozvanky jsme měli černozlatý, ty byly pro naše příbuzenstvo kontroverzní :-D Já to vyřešila hnědým satenovým pruhem uprostřed stolu ;-) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Jak dopadly ty ubrusy? Právě sháním hnědé ubrusy a nic kloudného jsem nenašla..... :-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?