Téma veverky - lesní svatba

Ahoj holky. Naše hlavní téma bude veverky, takže jsem si říkala, že ideální bude ladit to do lesa, do přírodna. Dá se to kombinovat s jablíčkovou zelenou která byla v plánu původně? Co myslíte. V albech pár věcí co se mi líbí mám. Ačkoli ne vše se hodí to vím. Spíš tam házím věci, které se mi opravdu líbí a zaujaly mě a postupně to pak protřídím a dotáhnu to do finální představy.
Odpovědět
Profilova fotka
@lorrothina:Dobrý den ,ano určitě ,proč by ne.Líbí se mi Vaše téma. Veverky a přírodní prvky patří k sobě.Jablíčková zelená hezky celou kombinaci barev jemně zdůrazní a dodá celkovému vzhledu šmrnc . Přírodní materiál je velmi různorodý a dá se velice hezky kombinovat. Kombinovat můžete šišky jako jmenovky ,mech ,různé druhy kůry ,oříšky které k veverkám patří atd. Přeji příjemný zbytek dne. S.
Odpovědět
@svatebnirajbarbucha Děkuji... Jen balónky jsem pořídila zbytečně brzy. Ale co. Při nejhorším je pošlu dál. Teď jen nasbírat dostatek materiálu a tvořit. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lorrothina :Dobrý den ,můžete balónky umístit na dveře společně třeba s cedulkou -svatba:-) Přeji příjemné tvoření :-) Bára S.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Pro inspiraci přikládáme pár fotek z lesní svatby, kterou jsme dekorovaly. Za fotky děkujeme Sabina photos.
Odpovědět
@svatbacolor Děkuji mnokokrát. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?