Téma svatby

ahoj holky, rozhodla jsem se, že budeme mít svatbu na téma hrušky (budeme se tak jmenovat), jenže teď se obávám, že tam bude přehruškováno, myslíte, že tam můžu použít i jiné tvary? a když tak jaké? děkuji?
Odpovědět
Přiznám se, že ,,téma svatby" jsem nikdy moc nechápala.. Vždyť svatba je sama o sobě tak velké téma, že nepotřebuje doplnit hruškama, knoflíkama, vzorem hvězdiček apod. Začínám už i šílet z ,,barvy svatby", kdy nevěsty ladí všechno - i ten nejméně významný detail do jedné barvy.
Odpovědět
A jak to myslis konkretne? dokazu si predtavit, ze budete mit dort ala hruska, hrusky na ubrouskach, na jmenovkach treba.. kde jinde bys je chtela aplikovat/zamenit za jine tvary? Moje fantazie je v tomto omezena :) dale se k temantu hruska predstavim hrusen, listy stromu, cely sad,,
Odpovědět
Hruškové pyré, kachna na hruškách, hrušková zmrzlina a samozřejmě hruškovice.
Odpovědět
Profilova fotka
@hruska59 Představuju si k tomuto tématu, že barvu svatby máte v barvě zelené hrušky? Pak není problém změnit tvar třeba na srdíčko v zelené barvě ... Jak říká pavlinar, také si přesně neumím představit, kde všude ty tvary myslíš ... Zas když vám to s tím příjmením tak hezky vyšlo, tak by byla škoda se toho úplně vzdát :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?