Svatební zboží v akcích

Napadlo mě, že by bylo fajn se navzájem upozorňovat, kde mají zrovna zajímavé svatební zboží. Na mysli mám primárně různé obchodní sítě kamenných obchodů dostupných všem, nikoliv e-shopy a profily zdejších profesionálů... (P.S. Já už mám svatbu "za sebou", ale po svatebním zboží furt pokukuji a závidím všem, kdo ještě chystají...)
Odpovědět
Aktuálně jsem zahlédla pěknou svatební kolekci v obchodech KIK. Mají tam nějaké jmenovky na stůl, jednoduchou knihu hostů a krabičky, vše v šedobílém designu. Konkrétně ta kniha hostů se mi líbí moc (cena 75 Kč). A už trvale jsou v obchodech Nanu-Nana dřevěná písmenka "LOVE" a lepící krajkové stuhy. (Jinak tedy pravidelně jezdím do Irska a v tamních obchodech jsou teď desítky kolekcí pro nevěsty, tam úplně šílím :))) Dekorace i oblečení. Například krásná kolekce spodního prádla v Debenhams... částečně k sehnání u nás, ale ve velmi velmi okleštěné podobě)
Odpovědět
Profilova fotka
Vím, že jsi říkala primárně kamenné obchody, ale pokud to někdo nezná, tak je dobrý portál "slevosvatba.cz". Každopádně super nápad s touto diskuzí!!!!
Odpovědět
Diskuze je super nápad, ale kdybyste chtěly, přidejte se do skupiny http://www.beremese.cz/group/2028/det... ;-) Nevím, jestli o ní víte :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?