Svatební výzdoba z okvětních lístků růží. Máte tipy?

Ahoj holky, možná už toto téma tady zaznělo, ale nemůžu ho najít, tak prosím o radu. Přemýšlím o výzdobě svatebních stolů. Napadly mě okvětní lístky růže z taftu. Nemáte prosím některá zkušenost s pořízením těchto lístků? Vůbec nevím, jaké množství mám koupit a hlavně jsem zatím nenarazila ani na žádný internetový obchod, kde by nabízeli takové lístky, které nevypadají kýčově. Budu vděčná za každou radu. Díky.R.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojiky, určitě tohle téma už tady bylo nebo je. Záleží, jakou chceš barvu. Třeba v Ikee mají oranžové, zelenkavé a myslím bordo. Jinak je spousta stránek, stačí zadat okvětní lístky a stránky ti už vyjedou.
Odpovědět
xradka: ahoj, viděla jsem je na vévévé svatebni-dekorace tečka cé zet...ale určitě je mají i jinde..zkus to zadat do vyhledávače ;-) V Ikee myslím vyjdou ale levněji..záleží co chceš za barvu :-) Já jsem se domluvila se svou květinářkou že mi nasbírá živé..něčím to pak postříká..aby to vydrželo..a vyjde to levněji..cca 300 kč.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, souhlasím, že ty živé jsou také super. Já měla z 20 růží půl tašky za Kč 200,-, ale použili jsme jen na obřad, tak nevím, zda vydrží celý večer na stole.
Odpovědět
Ahojky, my měli na naší svatbě pouze živé a jsem moc ráda. cenově super, ale hlavně byly moc krásné, přirozené a vydržely krásné celý den i noc. A to nemluvím o tom, jak jsou krásně barevné na fotkách - to myslím ty umělé ani mrazem sušené neumí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla taftové z krasnasvatba. Vyšlo mě 250 lístků na 170 kaček a bylo jich tedy spousta spousta :-N Házely mi je družice pod nohy :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Holky, kolik ks lístků je tak akorát na stoly, kde bude hostina?Nevím, kolik jich asi objednat...
Odpovědět
ja som kupila latkove (taft, alebo je to hodvab?) na eBay. Prisli z ciny, 1000 kusov asi za 6 USD. Chcela som oranzove, a tieto su oranzove presne ako som chcela
Odpovědět
Profilova fotka
mia: A není 1000,- moc?
Odpovědět
manzelinka> Je to moc, ale prave som sa nevedela rozhodnut, kolko je spravne mnozstvo. Ale pri tej cene som to neriesila.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, jen bych chtěla poradit, že jsem dnes viděla okvětní lístky v Ikee na Zlíčíně za 19,- místo 49,- (akce pro Ikea Family) ;-) Nevím ale jak dlouho ta akce trvá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete chtít, můžeme Vám zaslat jeden okvětní lísteček na zkoušku, abyste si prohlédla materiál apod. :) Kdyžtak napište na mail :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?