Svatební výzdoba z eBay, doporučte prodejce

Doporučte prosím prodejce z ebay, kteří mají nabídku levné svatební výzdoby - organza, stuhy a různé jiné blbůstky...díky ;-)
Odpovědět
Konkrétního prodejce nevím, ale já bych při výběru postupovala tak, že bych si určila ,která věc co chci, bude asi nejdražší a tu bych na Ebay hledala podle nejlevnější ceny a pak bych zjištovala, jestli ten prodejce má v sortimentu i ty ostatní věci. ;-)
Odpovědět
Tam je to většinou tak levné, konkurence tak veliká, že je veskze jedno, který je to prodejce (většina je tak jako tak z Číny), stačí hledat podle itemu. A ceny jsou obvykle srovnatelné. Samozřejmě, že pokud preferuješ přímý nákup místo občasného přihození, někdy se ta částka vyhoupne, ale stále je to pak zlomková cena proti Česku.
Odpovědět
Profilova fotka
tak já objednávala tady,organzu a tyl http://www.ebay.com/itm/190705496309?...
Odpovědět
@marci_1 Tu 28cm organzu budeš mít na stůl? Já právě přemýšlím jestli ta šířka je dost , v českých shopech ji mají 36cm , tak nevím jestli na tom stole nebude moc úzká. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
jj,na stůl,musí stačit :D tak si zkus ustřihnout nějakou látku tak širokou,dej si ji na stůl,nakrabať, jak ji pak chceš mít a uvidíš jak to bude vypadat,já si brala ještě bílou na auta a ten tyl mám holčičkám na sukni,proto jsem brala úzký
Odpovědět
@radkaja Mluvíš mi z duše, tuhle šířku organzy jsem si taky našla a pořád dumám, jestli mi to bude stačit. já ji ani krabatit nechci, takže nejspíš jo ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Ahojki já nakupuji sice na aliexpress.com , ale to je to samé, většinou když něco objednávám tak jenom od prodejce který má vysoké hodnocení od kupujících , čím vyšší počet kupujícich tím lépe :)Zatím mi vše došlo v pořádku a super :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?