Svatební výzdoba z bazaru se prodává za nákupní cenu

Chtěla jsem si ji tam koupit.Ale pocit, že většina uživatelek prodává skoro za nákupní cenu nového mě docela odradil..Máte stejný pocit?, :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@ilonkaseda naprosto stejný ;-) ať už to byla výzdoba auta nebo zbytky sužek či organzy, kolikrát to bylo lacinější na e-shopu
Odpovědět
zakon obchodu, kazde zbozi ma sveho kupce. ja treba prodavam pod cenou a pro zmenu zase nikdo neveri ze je to nove nebo bez poskozeni nebo jeste vic tlaci na slevu, protoze maji asi pocit ze nevim co s penezi. takze tezko si vyberete. nekdy si rikam proc to radej nedam za draho a ozve se nekdo solidni, ne jen kdo chce vsechno zadara. taky mne udivuje ze lidi nakoupi nove a jete prodavaji za stejny jako nove, ale to uz je kazdeho svedomi a kdyz to nekdo koupi, tak co se pak da delat.
Odpovědět
Profilova fotka
To abych zvednula ceny ]-( :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ilonkaseda Taky jsem se setkala mnohokrát s tím, že věci, které jsem prodala na shopu, se později na bazaru objeví za vyšší ceny, než za které je nevěsty kupovaly nové ode mě. Ale upřímně - mně to nevadí, já mám radost, že moje zboží dělá radost jiným a hold jsou prostě dobré obchodnice. Pak už je to jen na nevěstách, jestli to koupí.
Odpovědět
Já prodávám např. svatební kompletek o skoro 2000,- Kč levněji, než za kolik mi ho šila švadlena. Přitom je krásný, nic mu není a měla jsem ho na sobě při pár příležitostech a i tak zájemce nemám. Nechápu, že někdo prodá za stejnou cenu, jako nové? To někdo koupí?
Odpovědět
Profilova fotka
stejná cena jako nová by ještě "šlo". Zahlédla jsem tu věci i za vícenásobek původní ceny :-)
Odpovědět
Já se žel taky tady setkávám se svým zbožím, které si nevěsty ode mě koupí, a prodávají ho zde buď za stejnou, ne-li vyšší cenu a některé dokonce použijí i moje fotografie z eshopu a vůbec jim to není blbé :-( . Je dobré si věci progooglovat. Třeba na zbozi.cz, najdete srovnání cen jak nového, tak bazarového :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenishine Jo, to je pravda, taky jsem tu viděla moje věci, kdy nevěsty použily fotku z mého shopu - tzn. té věci, když byla zcela nová a nepoužitá a daly ji ke svému inzerátu - použité věci. Jinou fotku tam nedaly, takže tam byla jen fotka zboží před prvním použitím. Jak jsem psala, za jakou cenu to prodávají, to je jejich věc, ale myslím, že by bylo fér (ne kvůli mně, ale kvůli potenc. zájemcům), aby vyfotily zboží po použití. Nebo taky někdo napsal, že zboží nebylo použito, přestože vím, že bylo, případně když koupí od někoho věc použitou, pak prodají, tak napíšou, že byla použita pouze jimi. Ale to už je zase jiná záležitost.
Odpovědět
To je přece každého věc, za kolik co prodává, záleží, jestli mu to někdo koupí. Pokud jo, může si gratulovat a pokud ne, jde s cenou dolů. Já tady nic neprodávala, ale jinde dávám taky nadsazenou cenu a pokud to někdo koupí, jsem samozřejmě ráda, pokud ne, jdu s cenou dolů - to můžu přeci vždycky. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?