Svatební výzdoba ve vlastní režii ?

Zdobíte si sál sami , nebo Vám zařídí agentura ?
Odpovědět
Já tedy sama
Odpovědět
Profilova fotka
Budu sama
Odpovědět
Sami
Odpovědět
Ani jedno, ani druhé :-) Restaurace nám prostře (bílé ubrusy, skládané bílé látkové ubrousky, potahy na židle), teta mi ze zahrady naaranžuje na stoly květiny (u tabule do U jedno aranžmá do čela a jedno na každou nohu stolu). Na každém místě bude barevná jmenovka (stejný design jako svatební oznámení) a menu. Na stole budou také talířky s koláčky. Jakápak další výzdoba? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tvoríme sami :) od hotela dostaneme nejaky ten zaklad ako potahy, obrusy atd... ale dekoracie su vsetky nase vlastne
Odpovědět
Já si taky vše dělala sama, nechtěla jsem aby mi tam někdo nutil jeho styll ... ale bylo to náročné všechno sehnat, jak časově , tak finančně a celkově vůbec ty věci najít, nebo vyrobit.... neměla jsem možnost si nikde něco půjčit, teď vše nabízím k zapůjčení za symbolické ceny ať to mají ty co je to teprve čeká jednodušší :) tak se kdyžtak klidně ozvěte a přeju pohodové a klidné přípravy :)
Odpovědět
naše "výzdoba" bude čisté ubrusy, květiny na stolech a nějaké svíčky. Jinak na stolech budou džbánky s pitím a talířky s koláčky/cukrovím, tak to myslím stačí :) Jo a jmenovky na oblázcích
Odpovědět
Profilova fotka
Vše sama na hotel jim dodám výzdobu a předvedu jak to chci
Odpovědět
Měla jsem představu o výzdobě, zkonzultovala jsem to s květinářkou a vymyslely jsme koncept. Ten jsem předala manažerovi restaurace: něco sehnal on (svícny, svíčky, židle, saténové ubrusy), něco dodala květinářka (květiny, vázy), něco jsme dodali my (např. předem připravené výslužky, ubrousky, jmenovky a nějaké další tiskoviny). Výzdobu pak dělala květinářka ve spolupráci s personálem restaurace. Suma sumárum: hlavní nápad vzešel ode mně, ale nechala jsem si poradit od profíků, zhotovení podle tohoto konceptu jsem pak nechala jen na nich. Den před svatbou (a ve svatební den) to za mě oddřeli ostatní a my jsme si poslední den jako snoubenci užili tím, že jsme pozvali naše nejbližší na večeři a pak si dali vanu. :-) Představa, jak den před svatbou lítám jak hadr na holi, abych měla dokonalou výzdobu, mě nikdy nelákala. 8-) Jinak naše výzdoba byla velmi minimalistická a skládala se ze svíček (ty byly úplně všude) a květin, jinak nic (pokud nepočítáme prostírání a věci jako ubrus a ubrousky). ;)
Odpovědět
Řekla jsem restauraci sve predstavy a nechala to na nich. Opravdu jsem nemela v umyslu udelat si ze svatby kurz rucnich praci, navic ma predstava vyzdoby byla jina nez diy. V podstate jen prostreni, jmenovky, svicky a hlavne kvetiny. Vyzdobu udelala restaurace ve spolupraci s kvetinarkou, nehodlala jsem se takovou veci zabyvat sama a ztracet tim cas v den, kdy jsou dulezitejsi veci na poradu dne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?