Svatební výzdoba ve stejné barvě, jako měla moje sestra

Profilova fotka
Nevěsty.. co si o tom myslíte? Od začátku jsem si myslela, že naše svatební výzdoba musí být v mé nejoblíbenější barvě - v malinové. Před dvěma lety se mi však vdávala sestra a měla úplně stejnou barvu výzdoby jako bych chtěla já. Výhodu to má takovou, že by mě mohla zapůjčit výzdobu na auta pro nevěstu a ženicha, ale v poslední době o tom začínám více přemýšlet a říkám si, jestli by nebylo lepší mít nakonec svojí originální svatební výzdobu. Uvažuji o bílo-smetanové(champagne), neboť i mé šaty jsou trošičku do champagne(minimálně, není to skoro poznat), ale když se podívám na svatební výzdobu v této barvě, přijde mi velice elegantní. Co si o tom myslíte? Děkuji všem.
Odpovědět
Já myslím že to není dobrý nápad. Bílo smetanovou svatbu měly už stovky možná tisíce nevěst takže zase budeš mít stejnou jako jiná a nebudeš originální. Chce to rozhodně vybrat barvu kterou ještě nikdy nikdo neměl. Předpokládám že i šaty sis vybírala takové aby měly jinou barvu než měla sestra tak jako ženich se bude ženit v jiné barvě obleku než měl švagr tak bych se toho držel. Rozhodně je dneska důležitější být "in" a nebo "originální" než si udělat věci tak jak bych si to ve skutečnosti já sám přál. ;-)
Odpovědět
No nemůžu moc souhlasit s tím předchozím příspěvkem obzvláště v tom, že máš vybrat barvu, "kterou nikdy nikdo neměl". To asi nejde, že jo. :) My měli taky malinovou svatbu, mám tu barvu moc ráda, takže proč ji taky nemít, i po sestře. Na druhou stranu, pokud po té barvě opravdu vyloženě netoužíš a umíš si v klidu představit, že budeš mít jinou barvu, tak směle do toho. Předpokládám, že jste každá originál a osobně si myslím, že třeba champagne v kombinaci třeba s čokoládově hnědou nebo zlatou je nádherná. :)
Odpovědět
Samozřejmě že všechny barvy už někdy někdo měl..ale je fakt že být in a originální je zbytečné být za každou cenu...já bych odpověděla tak, že mít stejnou barvu jako sestra není na překážku,stejně to vyzdobíte jinak,ne vše bude stejné..Nebo jdi klidně do jiné barvy,třeba té krémové o které uvažuješ...Já bych v tomto případě asi zvolila kompromis.Svatbu bych udělala bílo-krémovou, ale pár malinových prvků bych tam měla taky.Té malinové jen poskrovnu-ale byla by tam
Odpovědět
Profilova fotka
Napadlo nás s přítelem, že krásná by byla starorůžová se smetanovou :-). Hmmm.. máme nad čím přemýšlet. Děkuji za Vaše názory.
Odpovědět
no na jednu stranu asi budete mít hodně společných hostů, takže chápu, že člověk nechce mít úplně to samé, ale zas na druhou stranu proč se vzdávat něčeho. co se člověku tolik líbí....já osobně bych asi nechtěla mít stejnou výzdobu jako můj sourozenec před celkem krátkou dobou, takže si to lidé budou pamatovat, ale mít občas někde stejnou barvu by mi asi nevadilo....jak píše ilonkaseda, tak bych možná šla do té krémové a jen to dozdobila třeba pár prvky malinové....ono jde mít taky malinovou, ale přitom ne stejnou výzdobu jako měla sestra....chce to asi zkusit si dát k sobě pár prvků krémové a doplnky malinové a porovnat to s fotkou, co mela sestra, jestli se ti to bude zdát jiné.....já říkám, že proč být originální, když to člověk stejně vnitřně cítí jinak :-) tak hodně zdaru při výběru :-)
Odpovědět
broookes To jsem moc nepochopila, proč by měla mít něco originálního a jiného než všichni ostatní? Ivancicka úplně klidně bych šla do té malinové, pokud se ti líbí. A je velká výhoda, že ti sestra může spoustu věcí půjčit. Když dva dělají totéž, není to totéž, takže použij dekorace od sestry a dodej tomu něco jiného. Jiné ubrousky, jiné svíčky a nevím co ještě a bude to úplně jiné a přeci hezké ;-)
Odpovědět
Třeba nějak takto-viz obrázek Organza nebo třeba saténový či jiný pás bílý/ či smetanový / a ubrousek malinový,ale překrytý ještě jedním bílým či krémovým ubrouskem aby nešel vidět celý..Ber to jen jako inspiraci
Odpovědět
My jsme to měli s malinovou takhle - jen něco, zbytek bílá. :)
Odpovědět
a proc se vlastne ted svatby delaji do nejake barvy? podle me jen vymysl svatebniho prumyslu a tahak na penize...mne se to vubec nelibi, prijde mi to hrozne nevkusny, pardon :( kazda svatba pak vypada vpodstate stejne od te doby, co se to takto dela. Ale pokud bych se mela vratit k tematu, rozhodne bych si stejnou barvu nedavala
Odpovědět
@livia7 Nemyslím,že každá barevná svatba je nevkusná,ale je pravda že mnohé ano.Když to nevěsty přeženou a udělají ze svatby téměř karneval,nebo chtějí aby byl v jejich v barvě oblečen téměř každý svatební host tak taky někdy nestačím zírat..Trocha barvy ale může svatbu oživit,jen se to nesmí přeplácat,což s tebou souhlasím se stává často..
Odpovědět
mne prave prijde, ze uz samotny interier je barevny, kvetiny, porcelan, saty...a do toho pleskat dalsi barvy a nejlepe i zenicha sladit s organzou a ubrousky na stole.... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Barevné svatby můžou vypadat pěkně, pokud se vybere několik ladících nebo kontrastujících barev, případně pár tónů jedné barvy - a nepřežene se to :-) Vybavení interiéru by ladit mělo, ženich fialovou košili mít nemusí, není kus nábytku 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Mě se zase ty pestré barvy líbí a malinová je nádherná (zato fialovou nemůžu ani cítit), ale k dotazu: Má sestra měla před 2 roky zlatou svatbu, a letos se vdávám já, výběr barvy jsem nechala na snoubenci a řekl zlatou. Je nám úplně jedno že se opakujem, vymyslíme si něco jinak a něco si půjčíme a vůbec bych to neřešila :-)
Odpovědět
@livia7 on totiz tenhle styl prisel ze zemi kde rozpocet na svatbu je mnohonasobny proti ceskemu a sladene je to praveze uplne vsechno od in(ex)terieru vcetne zdi pres kytky po stoly apod. a tam to pak vypada krasne (podle me teda jo). to jen ten ceskej zvyk delat vsechno napul a myslet si jak jsem svetovy tomu dava ten spravnej puc trapnosti kdyz prijdes do restaurace ktera ma nejakym netradicnim zpusobem upravene zdi (tzn ne bile) se svoji vyzdobou a to vsechno ti tam zustane akorat ti na zidli daj masli v dany barve a na stul hodi par nesmyslu v te barve... pak je to opravdu hrozne to je pravda (A jeste za to zaplatis tisice navic :-D )... ale pokud si tu vyzdobu nekdo radne zaplati pak to muze vypadat tak pekne jako ty svatby v casopisech zahranicnich agentur... jenze to by se nesmel kazdy snazit udelat svatbu pro 50 lidi a vejit se s tim do 50 tisic ale pri stejnym poctu vytahnout klidne desetinasobek no :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucka299 Přesně tak, taky bych to tak viděla:-)
Odpovědět
@broookes tak to je naprosto presne. Ja proste jen nechapu tu potrebu hlavni barvy, aby bylo "voživíno". Tak, a uz se radsi klidim, nechci to zaplacat off topic
Odpovědět
@curdibilka To asi byla ironie, ne?
Odpovědět
@marteenka30 Teď netuším, co myslíš.
Odpovědět
Dámy, příspěvek od broookes byl myšlen ironicky, aby vám dal najevo, jak jste hloupé. On je totiž broookes celkově děsně vtipný, originální a co jsem si všimla v diskuzích, tak rád lidi shazuje. No jo no, ale když člověk sežere všecku moudrost světa, tak to pak v sobě nemůže držet, že jo :-D
Odpovědět
@simone5 + curdibilka: Já si náhodou myslím, že to byla od brookes hodně povedená ironie...a fakt mě dost překvapilo, že to někdo nepochopil...
Odpovědět
@marteenka30 Tak to jsi asi nějak nadprůměrně inteligentní, protože to s psanou ironií nemělo nic společného. Ale co člověk, to názor, mi je ten brookes jedno, já jsem napsala jen názor tazatelce. :)
Odpovědět
@curdibilka na to aby clovek z toho prispevku pochopil tu uz z dalky cirici ironii neni potreba byt nadprumerne inteligentni.. bohate by stacilo i prumerne ... Coz ovsem nevylucuje ze by nemohla nadprumerne inteligentni byt samozrejme :-)
Odpovědět
@broookes Jasně, jako třeba ty. Evidentně. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak já osobně jsem brookesův názor absolutně nebrala na vědomí ;-)! S přítelem jsme se rozhodli sice pro růžovou, ne však malinovou ale světlounce růžovou. A budeme oba spokojení :-). Posílám tip, myslím, že je to jemné a elegantní řešení :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?