Svatební výzdoba sálu červeno - bílá

Ahoj, byli jsme se podívat na sál s hospodou a je náádherný..Vše nové, dřevěné a stěny jsou vymalované takovou nějakou béžovou,možná okrovou, nebo meruňkovou...Jenže já mam v plánu červeno - bílo - stříbrnou svatbu a nevím, jestli se to k sobě hodí :( Bohužel foto nemám..
Odpovědět
Ahoj, zabývám se designem a přípravou/laděním/dekorováním svateb (nejsem svatební koordinátorka). Má práce spočívá v tom, že pro každou svatbu "píši/vymýšlím" "vlastní příběh" - jaká by ta svatba měla být. Např. osloví mě snoubenci, že by měli rádi svatbu ve stylu romance nebo trochu venkovského stylu (provence) atd., na jednotlivých schůzkách domlouváme vše v tomto duchu. Připraví se portfolio, kterého se držíme během celých příprav. Snoubenci dostanou návrhy/book s kterým se pracuje dál. Každá svatba je jiná...originální. Řešíme květiny, výzdobu stolů, obřadní místo - výzdobu (použití svíček, klícek, aranžmá skla apod.)...tak aby vše zapadlo do sebe a spojilo se v nádherný celek. Tvořím vaši pohádku dle vašich představ. Ze svých zkušeností vím, že lze kombinovat téměř vše, takže bych se toho nebála. Barvy jdou propojit jen se nebát si s nimi hrát. V případě zájmu ti s tím mohu pomoci.
Odpovědět
Profilova fotka
@lluckaa15 Dobrým základem Vám můžou být svatební potahy na židle. U nás můžete vybrat ze 13 druhů a barev. Potom už bude jednodušší barevně doladit zbytek :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízíme LEVNÉ svatební dekorace
Odpovědět
Profilova fotka
Vyzkoušejte naše dekorativní výrobky, např. originální krabičky na výslužky v bílé barvě ve Vašem případě, tužky s Vaším nápisem a mnoho dalšího. Více na mém webu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?