Svatební výzdoba - přírodní styl

Ahoj, ráda bych se vás zeptala, co vše za dekorace, .. jste měli jako výzdobu sálu, stolů, prostě celkově výzdobu v přírodním stylu? Něco už mám nakoupené, něco bych chtěla ještě pořídit. Jen si nejsem jistá s množstvím. Uvítám jakékoli rady a tipy jutové běhouny po stranách s krajkou - chci 25 m (pro 70 lidí? málo?) girlandy - vlaječky juta s krajkou - 4x3 m lampiony různých velikostí (mám jich zatím cca 10, chci je zavěsit na strop - takže moje otázka: Kolik jste měli lampionů?) pompoms různých velikostí (stejná otázka) kulatinky (kolik?) + jmenovky - tady je počet jasný vázičky na květiny, které položím na kulatinky chci koupit v Ikea (pro 70 lidí, kolik jich pokoupit?) dále mám 30x svícinky na čajové svíčky (je to málo?) jutový provázek - kolik jste spotřebovaly? jutové stuhy s krajkou - kolik bude potřeba? bílá stuha - kolik? mám menší 3 lucerničky - přikoupit, nebo je umístit např. na okna, nebo jinam jako dekoraci? Světelný řetěz - máme 30 m, chtěla bych pověsit mezi lampiony na strop (bude to chtít víc?) mám 2 bedýnky - jedna větší, druhá menší na vývazky - asi si uděláme sami, kolik cca m stuhy (opět 70 lidí) co výzdoba do kostela? květinová výzdoba - živé/umělé? měli jste nějak vyzdobený výčepní bar? WC? Výzdoba schodiště - chtěla bych asi použít organzu/tyl - a udělat takové "průvěsy" nebo jak to nazvat podél zábradlí. Kolik m? (mám chabou představu o tom, kolik m je zábradlí dlouhé - dejme tomu když to (snad) přeženu 20 m?) venkovní výzdoba před sálem - co jste měli/tipy/návrhy? Sladký bar - měli jste? jutové mašle na židle - našla jsem na aliexpressu 15cm šířka/245 cm délka - na kolik je to cca mašlí kolem židle? měli jste někde v košíčkách takové ty jednorázové fotoaparátky/polaroid? pro hosty, aby vám udělali nějakou fotku na památku? Sál je tak středně velký, vejdou se tam celkem stoly a židle pro 100 lidí + místo na tancování (ovšem ne pro všech 100 lidí najednou :D) Chtěla bych aby byl sál pěkně nazdobený, útulný, aby to prostě nevypadalo moc prázdně (zdi jsou bílé, stropy vysoké). venku je vedle dětské hřiště - bude to stačit pro zabavení dětského osazenstva? nebo mám pořídit např. ještě nějaké omalovánky .. tipy? Nejmladšímu účastníkovi jsou 3 roky. (dále pak věk ZŠ) DÍÍKY VŠEM ZA RADY A TIPY
Odpovědět
Ahoj! Já počítala jutové běhouny délky 2,75 m - 1 ks na 2 stoly (stůl 1,2m). Lampiony a pompomsy nemám, mám nakoupeno 20 balonků pro děti, aby si vyhráli.. A vyrábím na výzdobu sálu srdíčkové girlandy... :-) Ale netuším, kolik jich potřebuji. Kulatin mám namyšlených pro 110 lidí jen tak 12, ještě budou na stole džbány, skleničky, cukroví. Takže i váziček na kulatiny asi 12. Co budete všechno dávat na kulatinu? ... Bílé stuhy na auto jsem počítala dle internetu 0,5m na 1 auto. :-) Výzdobu kostele nechávám u nás ve vesnici na hodných paní, které chodí do kostela uklízet a zdobit ho. Za krabici cukroví to moc rádi udělají. Za mě živé květiny. Před sálem budeme mít party stan s posezením, takže tam akorát plánuji decentně vyzdobit party sety.. Hodně se třeba zdobí palety, jméno, datum svatby apod. - to by se vám také mohlo hodit. Sladký bar neplánuji. Po obědě rozkrojíme dort a pak se dá cukroví na stoly. Když je víc dětí, tak se zabaví..ale je dobré něco mít nachystaného. Nějaké omalovánky, případně stoleček.. pro menší děti odrážedla apod. Naše svatba nás teprve čeká... takže také pořádně nevím. :-) Spíš mluvím ze zkušeností ze svateb, na kterých jsem byla (pár jich bylo). A jak to máte vy??
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikaps ahoj, já jenom to je celkem málo 0.5m na jedno auto.. ;-)
Odpovědět
@kajadomca Jo? Počítala jsem teda jenom véčko dopředu. Kolik počítáte vy? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikaps já jsem si našla na internetu že na auto se počítá 4-5m stuhy i kamarádka aranzerka říkala že se to tak počítá. Už jen to véčko co zabere místa :-)
Odpovědět
Ano. :-D Omlouvám se, spletla jsem se mezi kupou těch informací... ano, 5 m na auto. :-)
Odpovědět
Ahoj, já bych řekla, že takové věci, jako vázičky/skleničky na svíčky, se na počet osob počítat nedají. Já se to snažím rozložit spíš podle počtu stolů, příp. délky stolů :) Rozhodně se hodlám držet pravidla méně znamená více. Květinovou výzdobu si objednávám v květinářství. Ale nechci nic pevně vázaného, strojeného. Jen tam dám do váziček na volno pár levandulí, něco zeleného, příp. něco dalšího, co mi navrhnou. Prostě žádné složitosti :) Plus mě napadlo, že bych si z takových těch barevných poznámkových čtverečkových papírků vyrobila ručně papírové skládané kytičky, tak uvidím, jak se mi bude chtít :D Odkaz: https://www.skolnisvet.cz/skladane-kv... Na bar v tom našem prostoru asi nic dávat nebudu :) tak jak je se mi líbí, originální má svoje kouzlo. No a na dámské wc bych chtěla dát jenom takový košík/krabičku první pomoci. A tam budou třeba silonky, deodorant ve spreji, parfém, krém na ruce, dámské hygienické potřeby, atd. :)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?