Svatební výzdoba na zakázku, jaký máte názor?

Ahoj, jsem tu nová. Vdávat se budu v létě 2014. Místo už vybrané máme a teď se chci zeptat. Čtu tady Vaše příspěvky ohledně výzdoby, ale já sama třeba si nejsem "schopná" vybrat, skombinovat a nazdobit stoly, auta, udělat květiny......úplně to visím, ale nenazdobím :(.jaký máte názor na službu placenou? Nechat si tu výzdobu prostě udělat nějakou agenturou. Byla jsem se juknout na expu letos a zaujala mě nabídka svatebního salonu Krásná v Praze, viděla jsme nějaké realizace na tabletu a moc se mi to líbilo. Pora´dte....díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám to samé, taky radši výzdobu nechám na profíkách, hlavně si tím člověk ušetří spoustu času a přemýšlení. Já jsem si vybrala agenturu Mojeparty jsou fakt hodně šikovní - dělali svatbu i kamarádce a bylo to prostě nádherný a navíc mají dobré ceny. Do tohoto stylu svatby jsem se uplně zamilovala, ale chci něco originálního, takže si ještě nechám poradit, aby to stálo za to :) http://www.svatebnivyzdoba.cz/index.a...
Odpovědět
Profilova fotka
Některé agentury mají pěknou nabídku výzdoby a vaši svatbu pozvedne o nějaký ten level výše. Ví , jak vše sladit tak, aby to nebylo přeplácané a kýčovité a při nějaké schůzce si určitě domluvíte, jakou byste měla představu podle které budou pracovat. A pokud na to nejste, je nesmysl se trápit. Sice si lehce připlatíte za jejich práci, ale budete vědět, že výzdoba bude perfektní.koukněte na nabídky více firem a poté si s nimi smluvte schůzku, řekněte jim vaší představu a aby vám udělali předběžný rozpočet.
Odpovědět
Díky moc za tipy, já jsem se zastavila v Krásné, v jejich showroomu a bylo to fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
@verarius tak to teda fakt koukám.. to je nádhera, co dělají za výzdobu.... to musí asi stát majlant ne? Ale je to fakt úžasný!!!
Odpovědět
Moc šikovná je paní Kalhousová z agentury Creative weddings. Má tady na beremku profi účet s ukázkami, tak se můžeš podívat. Ono je to s tou výzdobou dost o rozpočtu...
Odpovědět
Profilova fotka
já včera slintala u fcb - Svatby podle Katy...neuvěřitelné...mít na to, tak jim to svěřím hned...:)
Odpovědět
Profilova fotka
ono vše je o penězích já za výzdobu stolu dala kolem 10 tisíc :) alke prostě jsem ji musela mít a teda jsem si to chystala sama:)
Odpovědět
Profilova fotka
@v_anilka mají fakt dobrý ceny a hlavně výzdobu přizpůsobí tvým představám a finančním možnostem. Třeba koordinaci svatebního dne jsem původně vůbec nechtěla, taky máme omezený rozpočet, ale když jsem se dozvěděla tu cenu, tak jsem neváhala. Navíc jsem poptala v Praze několik firem a květinových studií, ale všechny byly nakonec dražší. A já mám třeba povahu, že bych celý rok nakupovala věci na svatební výzdobu a pak bych toho minimálně půlku nepoužila, protože by toho bylo zbytečně moc nebo by se mi to přestalo líbit a stejně by to nebylo tak pěkný jako od někoho, kdo to dělá každý den. Takže mně se mít někoho na výzdobu 100% vyplatí:)
Odpovědět
@petulka1989 Ahoj, já si nemyslím, že je vše o penězích. Já mám na například na veškeré dekorace, nejen na výzdobu stolu, limit 3000,- a myslím, že nebudu mít problém se do něj vejít. Jak píše @verarius : Dle mého názoru je třeba si vše důkladně naplánovat z toho důvodu, abych neměla v šuplíku spousty věcí, které se k sobě vůbec nehodí a které nakonec nevyužiju. Agentury jsou určitě dobrá věc, ale já mám pocit, že stejně mi to nikdo neudělal, tak jako si to udělám já. Tj. přesně podle mých představ. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ dvestepadesat ono záleží co vlastně na ten stůl chceš . Já tam měla ubrousky, arganzu, svíčky, květiny , jmenovky, perličky, svatební menu, pytlíčky s mandlemi a žvýkačky. Na stole vedle jsem měla stojan an minidortíky, candy stůl s lentilkami. Měla jsem balonky s heliem a ono se to postupně vše vyšplhalo na ohromné číslo... Ale pokud Ti stačí decentní pěkná výzdoba tak proč ne :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@torpen Ahoj :) Nevis jak je to u Creative weddings cca cenove? Jen ramcove. Nemam vubec predstavu, kolik vyzdoba stoji, jestli 2000, 5000, nebo 10000.,, :)
Odpovědět
Profilova fotka
uz bych to take nechala na profikach :-))) mam pred svatbou,dnes jsem po trech dnech dodelala jeden kosicek a rikam si,jestli neni lepsi si to koupit :-))))
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?