Svatební výzdoba - dělali jste vše sami?

Profilova fotka
Jak jste řešili svatební výzdobu (organzy, kamínky apod.)? Nakoupili jste si materiál a všechno si udělali sami nebo jste to nechali na floristech popř. na personálu restaurace, kde jste měli hostinu?
Odpovědět
Nechala jsem to na personálu restaurace. Prostory máme hezké samy o sobě, tak budou v podstatě jen ubrousky, trošku organzy a pár svíček. Viděla jsem na obrázcích z restaurace jaké dělají výzdoby a líbilo se mi to.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám výzdobu svoji a v restauraci jen dostanou pokyny k naaranžování na stoly
Odpovědět
Profilova fotka
V hotelu meli pripraveno nekolik ukazkovych stolu s ruznymi moznostmi vyhody, my jen ukazali co chceme a bylo vyreseno :-) kdybych si to delala sama, tak to tam zdobim jeste ted, jsem v tom uplne leva a navic detailista, takze bych umistovala kazdou perlicku zvlast na presne urcene propocitane misto, neumim zdobit nahodilym pohazovanim :D
Odpovědět
Profilova fotka
Dělali jsme si to sami (respektive já to všecko vymyslela:-D) a ostatní pak úkolovala. Je to hodně práce navíc, ale zato to bylo dle mých(našich) představ, jen to chce pověřit lidi kolem sebe a nenechávat to vše na sobě. Někteří v restauracích teda dělají krásnou výzdobu, ale ta chuť mě přešla, když sme hledali vhodnou restauraci a já v té době chtěla balónky a oni mi nato řekli, že balónky ty tam nechcou a že se budu muset bez nich obejít, že to není jejich styl. Což mě teda totálně dojalo, protože je to naše svatba a náš den a po tédle zkušenosti sem se rozhodla všecku výzdobu pokoupit v ikeii a svatbadekor atd.... a pak nakonec ti co nám dělali oběd se ptali, kdo nám to připravoval a divili se, že je to jak od profesionálu:-)...když si okoukneš někoho kdo tomu rozumí, proč ne,ale pokud máš náročnou představu, čas a chuť, udělej si to sama:-)
Odpovědět
vše bude dělat floristka, mám jistotu, že bude vše do detailů promyšlené a sladěné (soudím z jejich prací co má na webu a co jsem osobně viděla) navíc svatba bude cca 50km daleko, takže den předem by se mi nechtělo tam jet a zdobit a ještě sehnat někoho, kdo by měl čas tam se mnou jet a pomoci =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Výzdobu si chci dělat sama, protože mám svojí představu, takže nakoupena organza, svíčky, diamantíky apod... pojedu to nazdobit dva dny dopředu před svatbou a přitom místo svatby je 89km daleko od mého bydliště... jsem pojízdná, tak mi to nedělá problém
Odpovědět
Profilova fotka
@coufi Dobrý den, na vlastní výzdobu mohu nabídnout velký výběr materiálu na výzdobu - organzy,svíčky apod. Na našem webu najdete i nějaké inspirace.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer milé nevěsty, pokud hledáte někoho spolehlivého s citem pro detail můžete se na nás obrátit. Děláme kompletní svatební, floristický a dekorační servis. Více najdete na našem FCB nebo webu.
Odpovědět
Profilova fotka
A takto může vypadat výzdoba pokud si ji objednáte u nás :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?