Svatební výzdoba-barva

Milé nevěsty, jakou barvu budete volit? Já byla na 4 svatbách a všechny fialové....Já miluju modrou, ta budu volit bílo-tyrkysovou kombinaci :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ta je moc krásná :-) Já se rozhodla pro kombinaci více barev - tmavě modrá, fialová, růžová, k tomu něco do stříbrné. Možná to zní šíleně, ale plánujeme obřad ve hvězdárně takže bych ráda i hostinu měla v barvách vesmíru. Jen něco decentního, ale ráda bych měla jeden styl, aby to všechno ladilo, možná to půjde i v méně barvách, uvidíme podle prostor a věcí, co seženu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla červenou:)) a taky jsem byla na fialový..těch bylo fakt hodně:D
Odpovědět
@knedlinka Kombinace barev je skvělá, vypadá to moc dobře a vůbec bych se nebála zkombinovat všechny barvy ;-) To bude krásná svatba a pro hosty určitě nezapomenutelná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunecka84 Sama jsem na to zvedava :-) Jen nevim, co s hosty a oblecenim. Kamaradka mi radi, aby sli hoste v barvach svatby, ale ne kazdy ma takovy barevny satnik, hlavne teda muzska cast :-D Vy to budete chtit v barvach? Me osobne by to prislo asi uz moc extremni... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
ja budem mat medenu, zelenu a s takou bordovo-ruzovo-fialovou :) par fotiek v albume pre inspiraciu. Hlavne moc neplanujem biely zaklad, ako ma vacsina svadieb.. inak po hostoch nebudem chciet ladenie, pokial s tym nepridu sami, jedine po druzickach a svedkoch :)
Odpovědět
Ja bych chtela jarni barvy, ale chlap zase ne, rad by neco decentniho, tak bude ruzovo-bila, na zadne takove jsem nebyla :-)
Odpovědět
Měli jsme svatbu v oranžové barvě a ladění jsme nevyžadovali :-) Jen jsme "okytičkované" na barvu upozornili, aby se jim to vyloženě netlouklo :-)
Odpovědět
@knedlinka U hostů mi je to jedno v jakých barvách přijdou. Ani ženich nepůjde do tyrkysové kravaty a košile, oni totiž každou barvu tyrkys dělají trošku jinou. A to mě osobně hrozně vadí. Jsem totiž puntičkář :-D Tak u nás dvou bude tyrkys barva jen u kytice a klopě ženicha.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunecka84 Asi to taky tak vidím, já budu ráda, když hosti dorazí a diktovat v čem mají přijít je mi proti srsti, pokud dorazí ve společenském, tak mi to bude úplně stačit :-D Pro sebe a ženicha vyberu nějaké doplňky a možná něco pro svědky, jsem na tyhle věci puntičkář jako ty a hrozně mě štve, že je tolik odstínů a nechci cirkusáckou svatbu :-D Opravdu jsem hodně zvědavá, jak to nakonec dopadne :-D
Odpovědět
Já plánuju bílý podklad a barvy škály od champagne, přes béžovou, ke zlaté.. :) nechci jen vysloveně jednu barvu, ale mám ráda takovou tu přírodní barvu, světlé dřevo, jutu apod..
Odpovědět
@knedlinka Mně nabízeli, že mi na hostinu vše zařídí, ale s díky jsem odmítla. Protože vím, že by mi sladili vícero tyrkys barev! Našla jsem na netu bílo- tyrkysovou kombinaci vč. ubrousků. Budeme mít kulaté stoly, tak nechám udělat do prostředka kytice z pivoněk a růží, taky do bílé a hotovo. My máme svatbu na zámku vč. hostiny, tak ať je to v takovém romantickém duchu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunecka84 Naprosto tě chápu. My zatím místo na hostinu nemáme, ale až najdeme ( pokud najdeme :-D ) tak si to chci taky zařídit, pokud tedy ne já tak pověřím někoho z rodiny, ale výzdobu si nakoupím i včetně ubrousků. :-) Jinak věřím, že na zámku to bude krásné, hlavně aby byl člověk spokojený :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@knedlinka ne, po hostech rozhodne nebudu chtit ladeni do barvy. Jsou lide, kterym nektere barvy absolutne neslusi (treba ja a zluta :-D vypadam v ni fakt jak citron, plet mi zesedivi, no proste des a hruza), jsou jini, co treba nemaji dost penez na koupi novych satu jen na svatbu (prileti mi lide ze zahranici a jsem stastna, ze kvuli nam vrazi penize do ne zrovna levne letenky, tak jim prece nebudu jeste diktovat nakup obleceni), jsou lide, co se v urcitych barvach proste neciti dobre. Ani po svedkyni zadne ladeni do barvy nechci a druzicky nemam vubec. Mame ale oslavu na zahrade, tak budem mit na pozvance napsany dress code, aby damy nedorazily na 15cm jehlach a panove v riflich jak k taboraku. ;-)
Odpovědět
@verunecka84 na vyzdobu docela vazne uvazuju o mentolove barve v kombinaci s bledemodrou, bilou a svetle ruzovou. Ale jen lehce - na par pompomech, sem tam nekde na nejake te stuzce, mistickach na cupcaky a tak. Mozna si poridim saty v tehle barve nebo boty, mozna nakonec ne. Uvidim, co se m nakonec zalibi. Zenicha do techle barev cpat vubec nebudu, nelibi se nam ani jednomu, kdyz zenich ladi i k ubrouskum na stole, je to takove prekombinovane a "na silu". Vyzdobu mista si budu delat sama.
Odpovědět
Profilova fotka
@lulu_84 Máš pravdu, popravdě já si sebe neumím představit v bílých šatech, mám nezdravě bílo zelenou barvu, takže vypadám jako smrt a ta bílá tomu asi nasadí korunu :-D Družičky jsem chtěla, ale asi to nakonec nebude, svědkům bych ráda dala aspoň nějaký doplněk třeba kravatu nebo tak, jinak ať každý přijde v čem chce, hlavně, aby dorazili a dobře se bavili :-N
Odpovědět
@knedlinka: "...hlavně, aby dorazili a dobře se bavili." Mas zdravy a pekny pohled na celou situaci, myslim, ze o to jde predevsim - aby hoste dorazili, dobre se bavili a s nevestou a zenichem oslavili vstup do manzelstvi. Jinak zkouselas jine odstiny nez snehobilou? Ta fakt slusi malokomu. Ale jsou ty ruzne champagne, slonovinova apod, urcite ti nejaky odstin sluset bude moc a na fotkach to neni rozeznat od snehobile!
Odpovědět
@knedlinka Ono sněhobílá sluší jen lidem, kteří jsou podle typologie letní nebo zimní typ. Jarní a podzimní by měl volit ivory, prostě s nádechem lehce do žluta.
Odpovědět
Profilova fotka
@lulu_84 Už jsem na pár svatbách byla a vím, co bylo nejhorší - když se o tu podle mě nejdůležitější část hostů - rodinu, nikdo nestaral. Dostaň se tam a zpátky jak chceš, jestli se chceš bavit, tak se zabav, ale když budu něco potřebovat tak pomůžeš... I když to nebyla moje rodina, bylo mi z toho celkem smutno. :-( Jinak šaty jsem ještě nezkoušela, ale diky za tipy, podívám se na to, snad najdu něco, v čem nebudu vypadat jako chodící mrtvola :-D :-N
Odpovědět
@knedlinka Ono pokud budeš znát svůj typ, tak podle toho vyber svatební šaty. Mrkni se, jakou barvu mají žíly na tvé ruce, pokud do zelenkava, tak jsi buď jarní nebo podzimní( teplý), tudíž ti budou slušet šaty ivory, champagne, pokud do modra, tak jsi letní nebo zimní typ( studený) a bude ti slušet studené odstíny bílé, bez příměsi žluté.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunecka84 Pokud správně vidím, tak je to zelená :-N Já se přiznám, že jsem nikdy nebyla typická slečna, která miluje nakupování, ráda se maluje a takové ty věci, jako malá jsem milovala fotbal s klukama od sousedů, nakoupit oblečení si jdu jednou za půl roku, když už je to fakt nutné, hodím na sebe co je po ruce a na obličej mi stačí makeup a řasenka :-D Bohužel nějaké kamarádky, co by mi v tomhle radily, mi nějak chybí :-S
Odpovědět
@knedlinka Myslela jsem si to, že budou zelené, protože na fotce vypadáš jako podzimní tip. Já jsem jarní a v šatníku nemám nic sněhobílé, vše do slonové kosti. Ale až budeš nakupovat, udělej si chvíli čas, protože když se zaměříš na teplé barvy, tak budeš vypadat úplně jinak. Budou ti slušet pastelové barvy, vyhýbej se černé, čistě bílé, vínové, vše co má studený podtón.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunecka84 Moc ti děkuji za rady, určitě si z toho něco vezmu :-) Náhodou nemáš nějaký typ na nějaký obchod s pěkným oblečením, kde bych takové šaty sehnala? Mě napadá jen třeba H&M, kde bych snad mohla něco objevit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme tmavě červenou/burgundy v kombinaci se šedou a takovou pudrově růžovou, nebo starorůžovou, těžko to pojmenovat tu barvu :-) fialová svatba je každá druhá, ale když se to těm dvěma líbí tak je to jejich věc :-)
Odpovědět
@knedlinka Není zač, musíš být přeci dokonalá nevěsta ;-) Ale pozor, ženich musí ladit s tebou! Protože na fotkách by byl velký rozdíl. Určitě projdi Vaňkovku, teď tam bude spousta šatů v barvě slonové kosti ( ivory). Budu ráda, když mi napíšeš. A schválně si v obchodě zkus zároveň i čistě bílou a uvidíš, jak velký je to rozdíl ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunecka84 Ráda bych se ještě ozvala, pokud bych potřebovala radu, jestli nevadí, děkuji :-) Přítel má klasický černý oblek, ale něco ještě dokoupíme a doladíme. Určitě tu ještě najdu nějakou inspiraci :-N
Odpovědět
@knedlinka Určitě, cokoliv budeš potřebovat, písni ;-) U ženicha je důležité, aby neměl čistě bílou košili a kravatu, volte taktéž slonovou kost.
Odpovědět
My žádnou barvu svatby neměli a bylo to to nejlepší řešení :) Všechno barevne tak nějak vyplynulo přirozeně samo z barevnosti lucnich kytek, které zrovna kvetly. Dokonce i kvetinarka odhadla barvy skvele, a to vlastně neměla úplně konkrétní zadání. Takže doporucuju se tím moc nestresovat a urputně ladit ty jediné možné odstíny, mně to ušetřilo spoustu práce a výsledek byl navíc super.
Odpovědět
Profilova fotka
My na úplném začátku taky chtěli modrou a nakonec výběr barvy vyplynul z prostředí, kde se svatba odehrávala..byla do žluta a do přírodna :-)
Odpovědět
tak my to budeme mať celkom jednoduché všetko bude čisto biele a do toho tam budú červené ruže :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zvolila jsem kombinaci tmavě hnědá (čokoládový dort)-zelená (zeleň v květinách)-karmínová (květiny)-smetanová (květiny a šaty). Přítel teda kroutí hlavou nad pojmy jako "barva svatby" apod. Tak se ho neptám a dělám si vše podle sebe. Ale potěšilo mě, když moje mamka a ségry hned vybírají oblečení podle tohoto "klíče". Po ostatních hostech to ale nechci, jen pokud se někdo vyloženě zeptá.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?