Svatební výzdoba aut, děláte si ji sami nebo kupujete?

Profilova fotka
dělali jste si výzdobu aut sami nebo jste kupovali? pochlubte se svými výtvory. :-)
Odpovědět
Já nemám ráda umělé kytky, tak jsem chtěla i na autě živé květiny. Nakonec mě přesvědčili, že by to živé květiny nevydržely a než bychom někam dojeli, tak by byly zvadlé. V náš svatební den bylo 35° ve stínu - měli jsme loni v podobném termínu jak máš ty. Nakonec jsme měli půjčené umělé od květinářky, která je připevňovala na auta a dozdobila vrbou. Přece jen má zkušenosti a ví, co na autě drží. Navíc den před svatbou je ještě tolik zařizování, že hrát si s kytkama bych opravdu čas neměla.
Odpovědět
Profilova fotka
nápad s vrbou je dobrej, jak to bylo připevněné na auto?já spíš uvažovala jen o nějakých stuhách a nějakou větší ozdobu doprostřed..ale nemam představu co a jak =/
Odpovědět
@smajlinka92 Mám dojem, že tam byly nějaké přísavky (co se dávají např. na okna), možná už tu bude o tom nějaká diskuze, co na autech drží. Jinak je třeba taky zohlednit, aby řidič dobře viděl.
Odpovědět
@bonifac13 Měli jste krásně ozdobené auto a takhle z fotky vůbec není poznat, že kytky jsou umělé. Já taky radši živé a na auto jsem si je prosadila, i když jsme měli svatbu ve vedru. Měli jsme břečťan a v něm schované malé ampulky s vodou a kytkama. Vypadalo to skvěle a kytky fakt vydržely :) A přichycené to bylo velkými přísavkami.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem koupila bílou už hotovo šerpu na nevěstino auto, nakonec jsem ji rozebrala a přidala modrou organzu a ještě z ní udělala šerpu na auto ženicha. Ženich bude mít ozdobený cylindr a já budu mít srdce z polystyrénu a na něm nalepené růžičky ze saténu a organzy, šerpa o nevěsty viz. fotoblog
Odpovědět
@hanih Děkuji za pochvalu :-) Viděla jsem na fotce, co tam bude květinářka zhruba dávat. Navíc měla pochroumanou nohu, tak nemohla pořádně chodit, její kolegyně měla zrovna dovolenou, tak byla na všechno sama, nechtěla jsem to zbytečně komplikovat. Nakonec to dopadlo dobře. Stejně pak má člověk po svatbě spoustu živých květin, že ani vázy nestačí.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi vám uděláme šerpu namíru i třeba 2 barevnou, pokud mi napíšete jakou by jste chtěla barvu a kytičku mohu vyrobit nezávazný prototyp a fotku poslat do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj budu mít jedno nebo druhé ještě uvidím co se mi bude chtít vytvořit :-)) podle času
Odpovědět
Profilova fotka
Výzdobu auta, kostela i svatební tabule jsme nechali na naši floristce :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?