Svatební vývazky s nebo bez krušpánu

Ahoj holky, chci se zeptat, těch z vás, které už mají hotové svatební vývazky, jestli k nim ještě budete posléze připínat krušpánek (buxus) nebo jestli už to necháváte tak? Když jsem mojí mámě dnes řekla, že vývazky budeme mít červené a žluté (naše barvy svatby), tak se zhrozila, protože zná jenom bílé :D a když jsem jí řekla, že bez krušpánku, tak šla do vývrtky. Díky za odpovědi.
Odpovědět
@valeera To znám. Když jsem mamce řekla, že plánuju vývazky, tak taky okamžitě orodovala za bílé, ale vybrala jsem si tříbarevné bordo-krémové a bílý šifon ozdobené ještě brožičkou, takže už k nim žádnou myrtu přidávat nechci. Koukala na mě divně, ale když pak viděla jak to vypadá, tak se jí ten nápad i líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
@valeera Dobrý den, z vlastních zkušeností se dělá obě vezre někdo děla vývazek a myrtu, krušpánek a někdo dá jen mašličky je to čistě na Vás a barvičky všechyn možné kombinace :o) užijte si svůj den plný radostí Jolana
Odpovědět
ahoj, my budeme dávat rozmarýn, podle staroslovanské tradice. Myslím, že je úplně jedno co si tam dáte, hlavně aby se to líbilo vám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?