Svatebni truhlicka

Ahoj holky,chci se zeptat.Máme svatebni truhlicku a nevím jak nebo kdy ji správě použít? To si ji máme vzít na obřad a tam do ni přímo házet? Nebo nechat az na svatebni tabuli a co jsi přineseme z gratulací tam pak hodit?jak to budete mit vy?nebo jste meli dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít místo na přání až na hostině:-) ti, co dají dřív, tak budem držet nějak v ruce no
Odpovědět
Aha me napadlo,ze během gratulací u obradu by mohla dcera 10 let držet truhlicku a do ni by hoste přímo házeli svedkyne bude držet kytice už by to neunesl a 😊 myslíte, že je to blbe?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
no, to by vypadalo jako si o to říct :-D
Odpovědět
truhličku nechat rozhodně až na hostinu. Ti co tam nebudou, mají poslat přání předem(případně po svatbě), nebo ho dávali někomu kdo nám ho pak hodil do truhličky
Odpovědět
Profilova fotka
Nechcem svatební dary, chcem prachsprostě a neskromě jen a jen prachy. Ale abych tu krabici cpala hostům pod nos, neřkuli už u oltáře, to se mi hnusí. Nejsem somrák. Kdo chce opravdu něco dát, truhličku si najde. Proto bude někde postavená a u ní bude cedulka, že sem mohou hosté házet přání a obálky a za každou obálku děkujeme.
Odpovědět
Aha tak jim řeknu, že az na hostině. Když jsem mela první svatbu všichni nám je rvali ihned po obradu,ze jsem mela strach,ze něco vytratíme. Proto ten nápad. Děkuji za rady.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?