Svatební tabule-květiny

Ahoj, chci se zeptat dávali jste každá na stůl kytky jako dekorace? Nebo jste je někdo nedal? Chyběli vám, tam ? Nebo i bez nich to vypadalo dobře? Děkuji.
Odpovědět
Ahoj, já kytky nedávala. Nechyběly...
Odpovědět
Děkuji. Kamarádka říkala, ze ve finále, tam byt nemuseli a ušetřila by peníze.
Odpovědět
Mně to také připadalo zbytečné, aby tam byly.
Odpovědět
Meli jsme na svatebni tabuli jen kytky - velke vazy a vypadalo to bozsky. Nic jiného :) zadne behouny ani nic takoveho.
Odpovědět
Já dávala jen svazky buxusu a levandule položené volně na stole.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nejvíc záleží na tobě a taky na termínu svatby, stylu. Jestli máš přírodní, tak se můžeš porozhlédnout po louce, poli - obilí, slunečnice, luční kvítí...kdybys květiny nechtěla kvůli financím, tak nemusí stát tisíce...třeba jen nevěstin závoj, chryzantémky, levandule, případně látkové...možností je spousta. Můžeš mít jen vázu pro svou květinu, v případě, že budeš mít živou a potom pro případně další ;) Samozřejmě květiny mít vůbec nemusíš.
Odpovědět
My jsme měli - vázané od floristky, ve stylu mé kytice. Bylo jich 8, jedna za 150Kč a druhý den se o ně dámské osazenstvo skoro popralo - vzaly si mamky, babička, kamarádky... a ještě týden po svatbě se z nich doma těšily. :-) nějakou fotku mám určitě v albu. (Ale samozřejmě to není žádná nutnost)
Odpovědět
Děkuji za inspiraci :-) .jeste popřemýšlím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít na stolech kapradí a dozdobeno vázičkami s růžemi :) + ještě malé skleničky s plovoucími svíčkami :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli luční kvítí, které nic nestojí. A moc se mi líbí nápad koupit malé květináčky s kytičkami a po svatbě je rozdat hostům na památku.
Odpovědět
My meli ve vazickach vzdycky jednu bilou ruzi, 10 ks z Lidlu za 49 :D damy si je braly domu a jednu jsme vezli na hrbitov. Nutnost to neni, ale ja jsem rada, ze jsem je tam mela
Odpovědět
My jsme měli na každém stole vázičku s kytkou (nemám teď fotku přímo ze svatby), svícen ze zavařovačky a nic víc (jen založené sklenice a koláčky). Bylo to tak akorát, nechtěli jsme na stoly žádnou organzu a podobně, přijde mi to pak takové přeplácané...
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@avu Ahoj,a můžu se prosím zeptat,na kolik te ta květnová vyzdoba vyšla? Děkuji za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, děláme kompletní květinovou výzdobu svateb. Vy sami si určíte finanční náročnost. Fotka z příprav na jednu svatbu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?