Svatebni tabule do U nebo T?

Milé nevěsty, prosím o radu jak uspořádat stoly na hostinu pro 40 lidí. Bude lepší uspořádat do U nebo T? Místo hostiny si chystáme sami tak uvítám nějaké rady :) o vyzdobě už představu mám. Díky
Odpovědět
My budeme volit do T ,, v Horizontální části budeme jen já a ženich a na jedné straně vertikálního bude moje rodina a na druhé jeho rodina,, Všichni budou sedět naproti sobě. Do U bych nechtěla z důvodu, že polovina hostů k sobě budou sedět zády. Pak se tolik ty rodiny nepopovídají. Ale je to můj názor. Zažila jsem svatbu do T a super. a do U a ty dvě rodiny se mezi sebou vubec nespojili.. Vím je to o lidech.. ale do T budou sedět naproti sobě a seznámí se snadněji dle mého názoru :)
Odpovědět
Zvolila bych T.
Odpovědět
Profilova fotka
Také budeme mít do T a vždy jsem to tak chtěla :-) Ve tvaru U jsou zády k sobě a může tam být i problém s místem (závisí na prostorech)... navíc lepší je, když na sebe všichni vidí.
Odpovědět
Profilova fotka
:D Já bych teda radši U. Když budou k sobě zády, je menší šance konfliktů!
Odpovědět
Měli jsme 35 lidí a T, akorát čelo jsme měli širší než obvykle, 8 lidí
Odpovědět
Ahoj, my měli 43 lidí a seděli do U (v obou "nožičkách" U seděli naproti sobě). Bylo tak víc místa na tanec, protože tabule nemusela být tak dlouhá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Pro 40 asi U. Tecko je prakticke proto,ze lidi k sobe nesedi zady. Kdyby nas nakonec bylo vic, dame extra stul treba pro deti, muzou behat okolo a nikomu to nebude vadit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?