Svatební strom, kdo má zkušenost? Jaké barvičky použít?

Profilova fotka
ahojky jaký druh polštářků nebo barviček jste použili? Jakého výrobce? Permanentní nebo pigmentové? ... Jde mi hlavně o stálost barev, aby to po čase nevybledlo... Děkujuuu ;)
Odpovědět
@marciik ... a co je to ,,svatební strom ,, ???
Odpovědět
@romiee obvykle je to obrázek stromu, kam hosté udělají otisk prstu na památku. Ale význam mi nějak uniká a upřímně si neumím představit, jak bych po hostech chtěla, aby si zamazali ruce barvou. Mimochodem, zajímalo by mě, jestli to někomu skutečně visí doma na stěně?
Odpovědět
Ježiši :))) já jsem idiot a nevzala jsem si nikoho na pomoc při plánování svatby pro cca 150 lidí .. takže svatba v květnu já v totální dezorientaci a ještě abych řešila strom :))))
Odpovědět
Profilova fotka
@romiee ano je to obrázek stromu s otisky hostů. Význam - památka na lidi co byli na oslavě. @kacenkakaca Já si to představit umím, mám připravenou cedulku, kde je prosím o otisk. A namočit jeden prst do polštářku na razítka asi nikoho nezabije. Vedle budou vlhčené ubrousky na utření prstu a pak si ty ruce snad umyjí. A mě to doma určitě viset bude, jinak bych do toho neinvestovala ani čas ani peníze.
Odpovědět
Profilova fotka
@romiee no pro 150lidí bych si ten strom tedy představit nedokázala, to by bylo mega plátno. Já mám lidí 40...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme strom měli a na stěně nám vidí. Lepší jako kniha hostů, alespoň pro nás. Měli jsme normálně takové ty polštářky, kdy vedle byly vlhčené ubrousky, které barvu jednoduše utřely. Nikdo s tím neměl problém a zabavili se tím, když jsme se fotili. Barvičky s fotkou stromu mám v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
@astracreek výrobce bariček si nepamatuješ? Včera jsem byla v prodejně a tam mi paní doporučovala barvičky, kde jedna stojí skoro 200,- což mi přijde dost. Ty levnější prý nejsou permanentní, tudíž budou blednout.
Odpovědět
Profilova fotka
@marciik Jsou to barvičky Windflower. Ale asi to nevydrží napořád. Jedině třeba potom přelakovat nebo tak něco...
Odpovědět
Profilova fotka
@astracreek koukala jsem k tobě do alba a je tam vidět značka ;)
Odpovědět
@marciik Nic proti tomu, že se to někomu líbí. Já právě po tom, co jsem tu pár těch stromů viděla na fotkách, tak si říkám, co s tím po svatbě. Vzhledově mě teda žádný neoslnil, tak si nedovedu představit, že by to někomu doma viselo. Chápu to třeba krátce po svatbě, ale za pár let? To otiskávání mi připadá takové nedůstojné. Víc se mi líbí svatební kniha, je mnohem osobnější a praktičtější, ale taky bych nechtěla, aby se mi svatba změnila v písařský nebo malířský kroužek. Nebudeme mít ani jedno, vzpomínky budu mít na fotkách a knihu si vytvořím z přáníček.
Odpovědět
@kacenkakaca Tak nám teda visí, máme ho na A3 , je to nádhera, měli jsme cca 40 lidí, myslím, že namočit jedno bříško prstu do barvy, otisknout, a utřít do ubrousku nikoho nezabilo, naopak, všichni byli nadšenía stáli frontu na otisknutí,pod otisk malým písmenem dopsali jméno, je to krásná památka a moc doporučuju, lepší než pak kupovat rádoby originální obrzy v ikee :-D Jinak já koupila normálně dětské prstové barvy a dala jsem k dispozici červenou žlutou a zelenou a je to bezvadnej podzimní stromek. :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca strom bude na zdi pořád na očích, kdežto knihu člověk někam šoupne a jedenkrát za x se do ní podívá. Byla jsem již cca na 15ti svatbách a kromě jedné jediné se hosté víceméně nudili, než se trošku přiopili, a začali se bavit. Tohle hluché období v zábavě chci proto zaplnit takovými drobnostmi jako je strom, tombola, ... Samosebou je to o lidech, některé rodiny se bavit umí, jiné ne.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nemáte někdo prosím předlohu na ten strom? :-)
Odpovědět
ahoj, tady je odkaz na nějaké stromy... osobně jsem na svatbě měla, všem se to líbilo :-) a výsledek vypadá moc pěkně :-) http://www.beremese.cz/shops/seller/e...
Odpovědět
@iiiv http://www.beremese.cz/shops/seller/e...
Odpovědět
Profilova fotka
@hru děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! My jsme chtěli větvičkový strom a ozdobit jej podobně jako mám na obrázku v Bzr, s disko kouličkama a tak, ale nakonec jsme tak pěknou větvičku nesehnali, tak jsme si půjčili ze svatebního salonu (byl dřevěný, ale přetřený na bílo). :-) Mrkni ke mně... ;-)
Odpovědět
@marciik Ahoj my měli..super věc...koupila jsem normálně tiskátkové polštářky barevné...a je to krásné..bohužel máme jen rok,nedokážu posoudit stálobarevnost
Odpovědět
My jsme objednali strom i polštářky z fleru od obchodnice wedding shop a super. Vše nádherné a barvy kvalitní. :) Jinak jsme nikoho instruovat nemuseli, vůbec jsme se o strom nestarali a lidi si to prostě řekli. :) Po svatbě jsme si ten strom procházeli a krom jedné jediné kámošky tam bylo všech 50 lidí (kámoška doplnila posléze :) ). Je to moc hezká památka a nám se zrovna rámuje. :)
Odpovědět
@kacenkakaca Na každé svatbě, kde jsem byla, byla svatební kniha a ta se akorát zvrhla v přiblbé kecy a popisky připitých kamarádů. Byla plná malůvek a "duchaplných" žvástů. Málokdo tam napsal něco opravdu hezkého, většinou se opakovalo "hodně štěstí", "ať jste šťastní" apod. No prostě dost nuda. Navíc ta kniha se nikdy nezaplní celá, většinou jen pár listů, ato mi přijde teda k ničemu mít z celé knihy popsaných 5 papírů.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@curdibilka No, to pak asi závisí i na tom, kdo je na svatbu pozvaný. Ale jak píšu, nechci ani jedno, protože do knihy nelze nikoho nutit a strom mi připadá nesmyslný, vypadá to jak dětská malůvka. Nějak mi chybí ta potřeba mít tu věc neustále na očích, raději si prohlédnu album nebo projdu přání. Když už by mi mělo viset něco na zdi, tak nejspíš třeba malý svatební portrét nebo nějaké abstraktnější segmenty. Je to o názoru, nikomu to neberu. S tím stromem jsem se nikdy mimo beremese nesetkala a prostě mě zajímá, proč je to tak oblíbené a jak se na to dívají ti, kteří ho mají doma, s odstupem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@curdibilka a obraz jste měli na.plátně nebo papíru?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, svatební strom je obrázek barvami nebo kresba tuší na kartonu, nebo plátně, na kterou se otisku jí otisky prstů zúčastněných. Kreslí se buď klasický strom, nebo jakýkoliv jiný obrázek, kam se dají otisky prstů zakomponovat :). Já mám ve své nabídce tyto a další mohu udělat na zakázku ☺️:
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?