Svatebni slavobrána - krajka nebo organza?

Ahoj..plánujeme svatbu v boho stylu a já se teď nemužu rozhodnout,jak ozdobit slavobránu.Jestli použít klasicky organzu a nebo krajku?Mám totiž i krajkové ubrusy na stolech a taky krásné boho krajkové šaty. Budu ráda,když mi pomůžete :-) Vkládám foto pro představu.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud nevyberete nějakou dražší organzu (vůbec si nejsem jistá, že to na fotce je organza, ale možná, že ta hedvábná takhle splývá), bude to vypadat levně a vůbec ne tak, jako na fotce. Pokud vyberete dražší, myslím, že se cenou dostanete mnohem výš, než když nakoupíte krajkové záclony. Pokud byste chtěla typ na záclony, doporučuju větší secondhandy - mívají sice tak 1 ks od každé, ale dají se sehnat velmi pěkné vzory. Např. tato za 20 kč :-).
Odpovědět
Záleží kolik chcete do látky investovat... Řekla bych že to druhé je určitě šifon :) na internetu se dá sehnat za různé ceny ale liší se gramazi i kvalitou. Čím vyšší gramáž, tím hustější, kvalitnější a hezčí látka ale i vyšší cena... Levnější ale nedoporučuji, je příliš tenký a výsledný efekt by nebyl tak hezky jako na obrázku :) na šifon doporučuji prima-obchod... krajkové záclony vypadají krásně a jsou i levnější ale za mě bych použila ten šifon když máte krajkové šaty abyste "nesplinula" s bránou ale vynikla:)
Odpovědět
Profilova fotka
@klara2502 dobrý den, ten druhý obrázek je 100% šifon, kdy v nákupu metr té kvalitnější stojí okolo 100 Kč. Já šifonové voaly půjčuji v různých barvách. Krajka je krásná, ale ať nemáte té krajky moc...
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte vše krajkové, tak bych doporučila volit něco lehčího na slavobránu, jako např. nás baldachýn. Organzu určitě ne, tak nevypadá vůbec hezky a k boho stylu se nehodí. Co se k boho hodí je macramé, najdete ho na našem webu k zapůjčení. Pořídit si ho je nákladné, ale lze půjčit, případně jestli jste šikovná a máte cca 100 hodin volného času, tak si ho můžete i uplést doma a nechat na památku. K boho vypadá úplně luxusně kruhová slavobrána, kam už nemusíte dávat žádný textil, jen květiny, nebo nechat jen tak bez ozdob a vypadá i tak krásně. Doplněná o perské koberce je úplně top.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?