Jakú barvu výzdoby skombinat k těmto šatům?

Ahoj. Tak už mám konečně zamluvené svatební šaty :) http://svatebni-saty-adina.cz/cs/stel... Poradíte mi, jakou zvolit k těmto šatům květinu a barvu svatby? Jsem blondýna,celkově světlý typ a svatbu mám v listopadu. Moc si s tím nevím rady.... Díky moc. Léňa
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak kytici bych zvolila takovou.
Odpovědět
Profilova fotka
nebo ještě něco takového a barvu jak jsou ty kolečka, tak nějakou takovou:)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenka_n :Dobrý den , právě jsem Vám poslala zprávu do ip . Přeji příjemný zbytek dne . Bára S.
Odpovědět
@svatebnirajbarbucha a co říkáte na tyto květiny? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@lenka_n: Dobrý den , ano ta spodní může být takto podobně, je jemná a krásná a myslím , že se i hodí k Vám . :-) ;-) Přeji příjemný zbytek dne . Bára S.
Odpovědět
Profilova fotka
@lena_n V této květině jsou pivoňky a ty se určitě v listopadu neseženou...
Odpovědět
@lena_n Taky blond, taky bledule a taky šaty šampaň... Já ladila do podzimu, byť oficiálně ještě není, ale prostě podzim miluju, což si myslím, se v listopadu dá dost dobře. :-) Hlavně je to mix barev a je to takový hřejivý. :-) A měla jsem něco, jako je tahle.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@lena_n Ahoj, nevím jestli mi ještě odpovíš, ale hledám svatební šaty a tyto se mi strašně líbí - chci se zeptat kolik chtějí za půjčovné a jestli máš nějaké fotky ze svatby? Moc děkuji
Odpovědět
Dobry den. Svatebni saty jsou ze svatebniho salonu Adina v Letnanech. Pred 3mi lety to byla nova kolekce takze nevim jestli je tam budou jeste mit. Saty me staly na 3 dny 18.000,- bez uprav a bez zavoje. Doporucuji svatebni salon navstivit osobne.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak vzhledem k tomu, že jsou šaty bílé, můžete zkombinovat cokoli. Orientovala bych se spíše jaká barva sedí k vaší pleti, vlasům a povaze. Když tak ráda poradím. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?