Svatební šaty šampaň. Jak doladit výzdobu a doplňky?

Vybrala jsem si svatební šaty v barvě šampaň, jedná se o světlounký odstín šampaň, ale nejsem si jistá jak doladit doplňky, výzdobu sálu atd. Pokud jste někdo řešili podobnou situaci, budu ráda, když mi poradíte :-) , děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, mám v podstatě pobobný problém - já jsem si původně pořád myslela, že budu mít bílý šaty a nakonec mi v Andělském sv. studiu padly krémové, což není úplně bílá, ale zase to není šampaň. Nicméně k nim sladím hlavně boty, kytku (chci jí krémovou a fialovou), závoj, bižuterii a hlavně ženicha, ale jinak mám výzdobu v podstatě nechanou lila + bílou, podle svýho počátečního nápadu. Myslím, že to až tak poznat nebude, stejně v restauraci budou mít bílé ubrusy a na stole budou převažovat fialové doplňky jako organza, svíčky atd....Víš co, kdyby to měl člověk všechno řešit do detailu, tak by to stálo ještě víc peněz :-) Už takhle jsem za ty různý doplňky a blbůstky utratila poměrně dost ... Jestli ale nemáš koupenýho nic, tak jsem viděla pěknou kombinaci šampaň a zlatá, to vypadalo hezky 8-)
Odpovědět
Ahoj, já mám šaty šampaň a tak budu zbytek ladit do bordó. Tam kde máme svatbu tuto kombinaci barev mají, takže dekorace řešit nemusím. Přítel bude mít oblek a kravatu s vestičkou šampaň, svědci a družičky budou do bordó. Kytku plánuju taky udělat do bordó. S bílou barvu mi to v salonu paní nedoporučila kombinovat, protože bych prý vypadala, že mám šaty "zaprané" ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Není to tady dvakrát? =-)
Odpovědět
Já řeším něco podobnýho, ale s krémovými šaty. Největší problém byl s botama a se závojem, ale jinak barva výzdoby je v pohodě - krémová, bílá, zlatá.
Odpovědět
Já mám také šaty v šampaň a teda nějak jsem to moc neřešila,ale bude to tím,že mám šaty ze dvou barev a tou druhou je taková lila nebo šeříková. Takže mám celou svatbu v lila a krémové nebo prostě ne čistě bílé. A myslím,že to bude vypadat dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
plánuji sice bílou barvu, ale původně to byla šampaň, kterou jsem chtěla ladit s bílou a decentním "množstvím" zlaté. Myslím, že by se hodila i šampaň-hnědá, šampaň-oranžová nebo červená možná i modrá. Šampaň je barva, se kterou se snese v podstatě cokoliv :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu ladit šampaň- hnědá.
Odpovědět
Vyber si k tomu prostě tu barvu, kterou máš/te ráda/i! :-) Se šampaň jde snad opravdu každá dohromady...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
chci obnovit tuhle otázku - myslíte že k šampaň šatům můžu vzít stříbrnou bižuterii s bílými kamínky? svatba je v barvě lila - bílá(krémová)
Odpovědět
Profilova fotka
Stříbrné šperky s čirými i bílými kameny jsou barevně neutrální, můžete je tedy naprosto jistě kombinovat s jakoukoli barvou šatů ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?