Svatební párty, jak byste to udělali s výzdobou?

Profilova fotka
Nazdárek holky, plánujeme svatbu na 2.8. poprosím Vás o radu. Budeme mít obřad a oběd jen v rodinném kruhu a odpoledne svatební párty, no a právě se chci zeptat, jak byste to udělali s výzdobou svatební párty...Nechci dělat nic moc slavnostního, chceme říct hostům, aby přišli v pohodlném oblečení ...Máte s tím někdo zkušenost, popřípadě kdybyste sem mohli hodit nějaké fotky ?
Odpovědět
ahoj, my to sice budeme mít spojené, tj. oběd bude jak pro rodinu tak pro hosty, dort a pak chvíle klidu na zregenerování:-) Jinak výzdobu budeme dělat v sále - ale velmi decentní, spíš květiny na stůl a možná nějaký lampion popř. balonek, ale to se ještě uvidí a venku bych si představovala lampiony, hlavně navečer, ale ještě to nemám 100% rozhodnutý.
Odpovědět
Ahoj, ono hrozne zalezi, kde tu party budete mit. Pokud to bude v nejake hezke restauraci, tak nemusis delat vubec nic. I na takovych svatbach jsem byla a ver, ze vecer uz je to stejne kazdemu uplne jedno. My budeme mit svatbu na statku. Zadny obed a po obrade bude hned oslava s rautem. Nemam rada moc nacancle vecicky, takze jsem koupila v Ikee na kazdy stul vazicku, do kterych dam bile chryzantemy, a nejake svicky kolem. Na zidle, ktere budou uvnitr, uvazu organzovou bilou stuhu a jsem vyresena :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ozdobila židle organzou - udělala bych mašle, na stůl bych také dala organzu a rozházela okvětní plátky nebo kamínky, ubrousky a rozvěsila třeba pár balónků.
Odpovědět
@lekna7 jednoduché, slavnostní a přitom levné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?