Svatební organza, ubrousky, svíčky, kde ve Zlíně?

Nevěstičky poradíte kde ve Zlíně jsou nejlepší prodejny s velkým výběrem organzy, ubrousků, svíček a nějaké super papírnictví ?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, všechno toto zboží a mnohem více mohu nabídnout v našem eshopu.
Odpovědět
Na svíčky se zkus podívat na stránky firmy Lima, udělají ti je na přání v jakékoli barvě, s nápisem, jaké chceš.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se do našeho e-shopu a využijte dopravné zdarma pro registrované na Beremese – stačí do poznámky pro obchodníka v objednávce napsat Beremese – vygenerované potvrzení objednávky bude obsahovat platbu za dopravné – Tato částka vám bude v následujícím potvrzení objednávky a fakturaci odečtena. Budeme se těšit na Vaší objednávku :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@petrazmoravy Já jsem si toho hodne nakoupila ve vlmais-je to u Intersparu ve Zlíně.Hlavne jsem chtěla ty velké ubrousky co jsou skoro jako látkové a tam měli i mé vysněné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@silvinek A můžu se zeptat, tam můžeš normálně přijít do prodejny a vybírat? nebo se to musí objednat přes net a jen si to tam vyzvednout? díky za info, a díky za tip :)
Odpovědět
@svatba28 Mají tam malou prodejnu, kde si vybereš, co chceš a pod prodejnou mají sklad, kde ti vydají jakékoliv množství :-)
Odpovědět
pěkný obchůdek s dekoracemi je na náměstí v patře nad Mekáčem. Nedávno jsem tam náhodou zabloudila a byla jsem mile překvapena velkým výběrem. Měli tam i svatební sekci. A řekla bych, že by se mohlo i u nich dát případně doobjednat barvu organzy, svíček apod., kdyby zrovna tu správnou barvu neměli..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?