Svatebni kvetiny v kvetinaci? Levandule,kopretinky...?

Ahoj holky, budeme mit svatbu v rustikalnim stylu, chci sehnat jutu a pytlovinu a vyzdobit to tam tak hezky dedinsky, jako za starych casu, puvodne jsem chtela mit na stolech lucni kviti, ale jak tak nad tim premyslim, brzo to zvadne a pak se to bude muset vyhazovat, tak jsem vymyslela, ze bych si nakoupila kvetinky v kvetinacich - treba vonavou levanduli a par kopretinek a dala bych to na stoly, po svatbe bych to rozdala svatebnim hostum a kvetinky by zily dal...:-) co myslite, je to dobry napad a mate treba nejake tipy? PS: Kde sezenu jutu a pytlovinu? Dekuji...
Odpovědět
Ahoj, naprosto super nápad :) já chtěla taky něco přírodní a jemné tak jsem zvolila vřesy v květináčcích a teď jsou na zahrádce venku :)
Odpovědět
Super nápad.. Pak tu vlož fotky, to bude vypadat pěkně:)
Odpovědět
Mám podobný plán...mam připravené květináčky, pár dní před svatbou jen nakoupím květiny v květináči - podle toho co zrovna bude v obchodě. Jen si nějak nedokážu vybavit, co bývá za květinky na začátku června. Ráda bych třeba kopretiny, narcisky a podobně. Ale koupíme to, co zrovna bude :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
soonsoon muzu vedet co si nakonec koupila? :-) hledam inspiraci na pristi rok :-)
Odpovědět
Tak my to měli úplně stejně jako ty -jen teda jiné kytičky. Hosté je pak dostali taky domů na památku. Posílám fotečku:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?