Svatební floristka 15/7

Dobrý den, sháním svatební floristku, která by připravila veškeré kytice (nevěsta, družička, matky, atd), kompletní výzdoba místa obřadu, svatební hostiny, party atd. Včetně zapůjčení dekorací jako jsou vázy apod. Moderní styl a především kompletní naaranžování v den svatby přímo na místě (cca 25 km) od Prahy. Floristku sháním nejlépe z Prahy, abychom se zde mohly setkávat pro dolaďování detailů. Děkuji za nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
Podívejte se zde mezi místními profesionály, floristek je tu hned několik. Věřím, že se někdo určitě ozve.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme z Berouna (cca 20minut od Prahy) a zajišťujeme kompletní servis. Pokud byste měla zájem, napište nebo zavolejte kdykoli.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, naše firma zajišťuje kompletní květinovou výzdobu, včetně dopravy a výzdoby na místě v Praze a Středních Čechách. Máme sídlo na Praze 4, ale schůzky si domlouváme po celé Praze. Pokud budete mít zájem o naše služby, napište nebo zavolejte. :-)
Odpovědět
Doporučuji pražskou Kytičkárnu. Majitelka Dana Sedláčková je moc šikovná, kromě krásných květin prodává i moc hezké dekorace, které by určitě na svatbu půjčila. Zajišťovala mi květiny na svatbu a mockrát jsem objednávala kytice k různým jiným příležitostem. Vždy vše perfektní a dle domluvy.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den slečno, Pokud byste měla zájem, tak se ozvěte. Zajišťuji komplet servis i s dopravou a instalací květin na určené místo. Květinku mám v Holešovicích, ale mohu přijet kamkoliv po Praze. Poradím, nabídnu. Pište nebo volejte.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?