Svatební eshop s levným poštovným, poradíte?

Ahoj nevěsty a vdané paní ;-) Poraďte mi nějaké vámi ověřené e-shopy, které mají nižší poštovné. Chci objednávat jen pár blbůstek a nechce se mi dávat za poštovné zbytečně moc :-N Děkuji
Odpovědět
myslím, že to budeš mít všude stejné...kor pokud objednáváš jen nějakých pár levnějších věcí. To by totiž na podobných nákupech jenom prodělávali.
Odpovědět
@aakashaa proč prodělávali? Já neříkám, že chci poštovné zadara ;-) Já když někomu posílám malý balíček tak platím poštovné 39 Kč, tak proč platit někomu 100 Kč? Chápu, že jsou tam náklady na zabalení, ale ty taky přece nejsou tak velké.
Odpovědět
firmy si totiž účtují do poštovného i to, že vůbec na tu poštu dojdou! Poštovné je u nás opravdu předražené! Ale hledej třeba tam, kde ti pošlou přes Uloženku nebo třeba Zásilkovnu, tam bývá poštovné okolo 50,-
Odpovědět
@pampelliska no přesně jak píše packaf, navíc nikdy jsem se nesetkala s tím, že by se u eshopu poštovné přesně odvíjelo podle váhy a rozměrů balíčku. Mají fixní cenu poštovného. Z něčeho ty obchody žít musí...nebo se ideálně s někým o poštovné podělit.
Odpovědět
@aakashaa no tak to já jsem se právě už několikrát s tímto setkala. Z něčeho žít musí? Jakože žijí z toho, že si napálí poštovné?
Odpovědět
@pampelliska no bohužel i tak to je :-/ když jsem teď objednávala papír na svatební oznámení, tak jsem se dokonce setkala i s tím, že pokud byla objednávka pod 300,-, tak byl účtován poplatek 50,- navíc ještě k poštovnému, to jsem teda nechápala už vůbec. Jen říkám, že najít nějaký eshop, kde tě nebudou chtít obrat na poštovném, bude asi docela oříšek :-|
Odpovědět
@aakashaa ach jo, je to blbý :( Ale tak asi mi nic jiného nezbude :-|
Odpovědět
@pampelliska záleží na tom, co sháníš...pokud třeba nějakou dekoraci, tak třeba svatbadekor.cz má eshop, naobjednáš si tam co potřebuješ a pak si to můžeš v Brně vyzvednout nebo to jet rovnou nakoupit tam, mají tam všechno skladem :-)
Odpovědět
@aakashaa jé super, díky za radu, v Brně se občas pohybuju (nebo aspoň někdo známý) ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?