Svatební dekorace rychle a levně

Ahoj holky, byla jsem pověřena :-N takovým úkolem :-) :-) :-) ...poraďte mi, prosím, kde seženu (co nejdříve-nejlépe do 2-3 týdnů, nejlépe vše tak na 2 místech a za dobré ceny :-) ...já vím, že těch požadavků je trochu moc :-N ) následující svatební dekorace: stuhy a ozdoby (na zrcátka) na auta, jednoduché vývazky, nějaké drobné dárečky pro svatebčany, na hostinu svatební bryndák pro dva, velkou lžíci na polévku, jmenovky (nejlépe k umístění na sklenku), příp. ještě obaly na kapesníčky (slzičky štěstí), strom přání a nějaké ty věcičky do fotokoutku. ...vše sháním v bílé nebo fialkové barvě, nějak blíž to tady ale zatím nespecifikuji, uvidím podle případné nabídky... ...Prohledala jsem už dost stránek, ale buď je to dost drahé, nebo je to k dostání až tak za měsíc, příp. z toho všeho mají třeba jen 1-2 věci (a platit 4x poštovný se mi nechce),... Tak pokud znáte nějakého třeba i menšího prodejce (výrobce) co většinu z toho prodává a máte s ním dobré zkušenosti, tak prosím napište... ...Tak trochu :-N spoléhám na to, že je dost výrobců, kteří nejsou na netu tak lehce dohledatelný. Pár jsem jich (díky přátelům a známým) našla, ale většinou už zakázky neberou nebo mají delší dobu dodání, ...hold svatební sezóna je v plném proudu. :-D ...Nouzově to objednám na víc místech, ale jen tu zkouším štěstí... ;-) ;-) ;-) Díky moc za případné odkazy
Odpovědět
Ähoj. Asi blbá otázka, ale zkoušela jsi se dívat tady na bazar? Spousta nevěst prodává i komplet svatabní výzdobu v různých barvách... myslím, že bys tu určitě něco vybrala;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nooo tomu se rika vyzva :-) pokud jsi alespon trochu zrucna, tak si objednej material a zacni tvorit (stoklasa, fler, nejblizsi vetsi papirnictvi). Opravdu spoustu veci si vytvoris bez vetsich problemu sama a za pomoci googlu :-) jinak upozorneni, neni fialova jako fialova a je to lepsi videt na zivo a kdyz budes kombinovat z vice zdroju, tak si to pohlidej.
Odpovědět
@katkaann85 mrkněte k nám do e-shopu do sekce "svatba". Cca polovinu z požadovaných věciček u nás najdete. Nevím odkud jste, ale kdyby jste byla někde z našeho okolí, tak si to můžete přijet vybrat osobně a ušetříte za poštovné. Nebo při objednávce nad určitou částku je doprava zdarma. :-)
Odpovědět
Já nakoupila v Lipencích skoro vše a za pár korun.Jinak dobry a nejlevnější svatební obchod jsem našla na Praze 4 a Praha 9Prosek Mám vše bílo,fialovo-lila,růžové a krásně to ladí.
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízíme levné svatební dekorace. Svatební doplňky s.r.o., 5. května 7, Praha 4 - kamenný obchod a e-shop - PO 11:00 - 16:00 hod., ÚT - PÁ 11.00 - 18.00 hod. SO 10:00 - 13:00 hod.
Odpovědět
Všem moc děkuji za rady a odkazy, určitě něco z toho využiji.
Odpovědět
Jestli už není pozdě, tak doporučuji svatební-krabičky.webnode Mají většinu toho co potřebuješ za dost pěkné ceny :-) Tak hodně štěstí ;-) ;-) :-)
Odpovědět
organzy budu kupovat na partyday stuhy a štrasové kytičky, okvětní plátky a tak jsem kupovala u stoklasy- ale je lepši si je objednat v e-shopu a pak vyzvednout, v obchode měli dost věci vyprodaných taky se da sehnat dost věcí na e-bay a aliexpres -třeba krajky, šperky, bublifuky a spousty dlašího. Ani aukro není marné pokud nestíháš-ale tam se mi zdá, že přeprodávají hlavně tu čínu a zbytečně si nasazují cenu. Takže pokud je čas raději ten e-bay samozřejmě s freeshpingem no a jak někdo zmiňoval bazar tady ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?