Svatební dekorace a květinová výzdoba - Praha

Profilova fotka
Ahoj holky, potřebujemě poradit ohledně výzdoby. Znáte v Praze nějakou firmu, která by dělala jak květinovou výzdobu tak i výzdobu pomocí lampiónů, stuh, lucernicek apod., a to jak pro obřad, tak i pro následnou oslavu?Nebo to dělá normálně květinářství?
Odpovědět
@mikey_von_dricka Nám to bude dělat (doufám) paní Skořepová z květinářství Svatební květiny Fiore - mají i stránky na FB. Vybrali jsme si ji právě proto, že dělá dekoraci takovou, jakou popisuješ.
Odpovědět
@mikey_von_dricka Akorát jsem tedy zapomněla říct, že nejsou z Prahy, ale z Hradce Králové, ale do Prahy dojedou. Nám se nicméně jejich práce tolik líbí, že jsme se stejně rozhodli pro ně.
Odpovědět
@mikey_von_dricka Omlouvám se za spam, ale mám vlastně špatnou zprávu...paní Skořepová je asi hodná žena a její práce je úžasná, ale po několika měsících dopisování mi teď napsala, že se spletla a že na ten náš termín má už dlouho rezervováno někoho jiného. Nechci soudit, protože to se může stát a navíc se snažila nalézt řešení, nicméně je to už podruhé, co jsem byla od nich přesměrována na někoho jiného (pokaždé z jiného důvodu), tak jsme s nimi zrušili spolupráci a raději to sem píšu. Jak říkám, asi se to stát může, ale asi bych se bála, že by nám týden před svatbou zase napsali, že vlastně už to nejde, tak to nechceme riskovat. Snad tahle informace pomůže v rozhodování..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?