Svatba ve vintage/rustic stylu - má někdo doplňky na prodej?

Obracím se s dotazem, zdali někdo nemá pozůstatky ze svatby ve stylu vintage-rustic. Jako jsou balonky bílá, světle růžová, mintová...Kdo by měl např. Jutu na stůl apod. budu moc vděčná:) Děkujuuu
Odpovědět
Kdy máte svatbu? Já pak budu prodávat, máme svatbu v květnu, různé ty vázy, svícny, jutové pásy, pompoms, jeřábky, dřevěná srdíčka... jinak je toho tu plný bazar. :-)
Odpovědět
Mame svatbu na konci cervna, mam toho doma spoustu klidne muzu poslat foto jestli mate svatbu pozdeji :)
Odpovědět
@shigella super, dekuji. Nejspise 23.6., takze by se to stihlo :)
Odpovědět
@denisa1511 dekuji za nabidku :) nejspise budeme mit 23.6. :/
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella ahoj, taky se přidám.. Pokud něco budeš prodávat :)
Odpovědět
Holky mám zatím tyhle vázičky, svícny, ty dřevěné srdíčka co jsou nalepené mám i normálně na poházení na stůl. Budeme mít jutové pásy s krajkou na okraji a mám zatím 100 jeřábů na venkovní dekoraci, ale budu ještě skládat. A různé další blbosti co ještě nasbírám do té doby.
Odpovědět
@shigella Kde si prosím kupovala ten běhounek? Popřípadě kolik tě vyšel :)
Odpovědět
Profilova fotka
V našem e-shopu Svatební doplňky s.r.o. prodáváme pouze kvalitní doplňky od osvědčených dodavatelů. Nabízíme LEVNÉ svatební dekorace. Zboží si lze prohlédnout v prodejnách v Praze nebo v Troubelicích na Olomoucku, umožňujeme osobní odběr nebo odesíláme pomocí PPL. Ceny v naší prodejně se nijak cenově neliší od cen v e-shopu. Zboží máme neustále na skladě a 90 % objednávek odesíláme do 2 pracovních dnů. Garantujeme obdržení zásilky včas.
Odpovědět
Dívejte se tady na bazárek, případně i poptejte u známých. Je toho dost co se dá sehnat i zadarmo, protože to některým lidem doma prostě leží. Já jsem třeba za pozvánky a dekorace co zatím mám dala tak do 400 kč...
Odpovědět
Také prosím o info, kde se dá pořídit ten běhounek z juty :-). Na netu nemůžu nic najít.... Děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
@manzelka22 @avo112 Ahoj děvčata, já prodávám jutové běhouny + např. kapsičky na příbory z juty, jutové mašle atd. Vše jednou použité na mou svatbu. Mrkněte do bazaru a případně i do fotoblogu, tam vše uvidíte na živo. Ještě dost věcí co budu prodávat nemám ani nafocené :-(, tak kdyby vás něco zaujalo, tak dejte klidně vědět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella Můžu se prosím zeptat, čím jste lepila ty srdíčka na sklo? Děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
@kakatrolinka koupila jsem je tady z bazaru už nalepené. Nemám na takové věci trpělivost. :-D ale asi bych to zkusila sekundovým lepidlem, to přilepí všechno. @jana3593 běhouny šije tady v bazaru jedna paní za super ceny - cca 65kč na metr a má spoustu typů krajek atd.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Můžeme půjčit košíky, selské dekorace, dřevěné sudy, bedny, dveře, okna...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?