Svatba v červeno - bílé. Kdo z vás volí tuto kombinaci?

Zdravím dámy plánujeme svatbu na 7.7.2012 termín je zamluvený a tak začínají přípravy :-p chci svatbu v červeno bílé kolik s vás volí tuto variantu beravných kombinací? a kolik myslýte že svatba bude stát?
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzupusa my máme stejný termín a svatba bude bordó/bílá máme lidi zdaleka,takže cena naskáče ubytováním, ale jinak to nebude tolik. jak jste na tom vy?
Odpovědět
Svatba bude u mých rodičů takže naštěstí bude potřeba ubytovat jen 8 lidí což není problém protože naštěstí tam bydlý babička která má půl domu prázdného :) jinak jse počítala kolem 35000 jenn pořád nemám představu kolik cukroví :(
Odpovědět
Profilova fotka
My si necháme poradit v cukrárně, kolik čeho :-) my ani jeden nejsme z Moravy, moje rodina to má 200km a přítele 100km, bereme se na výročí :-)
Odpovědět
No já mám rodiče u Brna pocházím odtam a dalo mi práci než sem nastávajícího přemluvila at to uděláme tam že tdy ubytovat 20 lidí výjde dráž než by sme chtěli : :-|
Odpovědět
Profilova fotka
My bydlíme v Brně, ale pocházím z Pray a přítel z Vysočiny. Já mám pocit,že nám to vyjde dráž celkově,ale je to jednou za život a stojí to za to :-)
Odpovědět
To určitě ano je to den d já chci mít vše taky podle představ
Odpovědět
Profilova fotka
už aby to bylo :-)
Odpovědět
Taky si říkám tchýně ví všechno nejlíp já sem paličák a chci to po svím takže mám akorát nervy
Odpovědět
@zuzupusa koukám, že to je všude stejný, proč nás to okolí nenechá dejchat! Říct svůj názor ano, ať ho řeknou. Ale to vnucování je děsný. a ještě když se to zaobaluje: My si myslíme....přecejenomto je takový a makový ( V PŘEKLADU -UDĚLEJ TO JAK CHCEM MY :-( ) Jinak plánujeme taky svatbu bordo/bílou. Moc se tšim, ale některý řečimě fakt ničej. Už máš vybraný šaty? Já se chystám dnes vyrazit do půjčovny... je to divnej pocit. Těšim se, ale mám strach, že mi nic nebude slušet ....
Odpovědět
@zuzupusa ahoj my máme svatbu 16.6. a taky červenobílou ;-) Jinak máme oběd pro 22 lidí a navečer rautík tak pro 50-60 a rozpočet máme udělaný tak na +/- 60 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzupusa My jsme měli červeno-bílou svatbu, hostinu pro 30 osob plus dalších 16 večer na raut a stálo nás to 94 000.
Odpovědět
biolage neboj každé něco sedne já si nechám šít šaty na míru v číně ale psaly spokojené zákaznice tak snad dojdou tak jak mají obědnávat je budu příští měsíc
Odpovědět
Článek se načítá
Já doufám že se do 40000vlezem nemůžem moc rozhazovat máme ještě spoustu práce na domě:( já nesnáším když mi někdo radí jak mám co dělat oni si tím už prošly tak at nechaj nás si tím projít taky ne sakra:) nenecháme si do toho kecdat je to nááš velyký den :-p
Odpovědět
Myslím, že udělat si to po svém je základ vlastní spokojenosti ve vlastní svatební den :) a o co víc jde? :D Já chci svatbu zlato bílou pro 30, tak jsem si rovnou koupila balíček tady: http://svatby-stylove.eshopone.cz/pro... Mají tam ale i červenou. Držím palce a obal nervy čokoládou! :) Hlavní je, aby při tobě stál skoro-manžel. Pak vydržíš všechno :)
Odpovědět
Mě dnes dorazily korálky v barvě šatů a tak už se jen naladit a vytvořit si nákou tu krásu pro sebe : :-) saozřejmě červeno bílá
Odpovědět
Profilova fotka
My máme také červeno - bílou. Budu mít i zcela červené šaty. Takže se to perfektně hodí.
Odpovědět
@zuzupusa tak se pak musíš pochlubit :)
Odpovědět
Kvatbu bych chtěla taky bordo/bílou, ale mám dilema. Tedy klasiku - bílé šaty, bílé boty nebo bílé šaty s bordo boty??? Předpokládám, že bordo botičky bych pak ještě využila :)
Odpovědět
Tak já si koupila taky botky tak abych je ještě použila:) doufám už mám zhruba pedstavu ted to skompletovat:)
Odpovědět
mabelyne teda ty bych chtěla vydět:)
Odpovědět
Profilova fotka
také se přidávám :-) máme bordo-červeno-bílou svatbu, cca 40 lidí i s ubytováním vše na jednom místě v červnu 16.06.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzupusa : Přidávám fotečku. jsou prostě moje vysněné, takže není co řešit.
Odpovědět
No vypadají velice hezky to bude paráda:)
Odpovědět
Přidávám se k vám, svatba bude 16.6.a bude takté červeno-bílá, nebo možná bordo-bílá, ještě uvidíme, dle barvy papíru na svatebním oznámení, podle toho se to bude všechno odvíjet. Jinak mabelyne šatičky jsou tedy fakt luxusní a věřím ti, že už není co řešit. Já jdu zkoušet šaty v úterý, tak jsem zvědavá jestli zvolím čistě bílé, či bílé s červenou v kombinaci.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc za uznání. Věřím, že taky vyberete ty své vysněné.
Odpovědět
Já už mám vybráno a za 14 dní obědnáváme už se na ně těším
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@mabelyne Díky, díky, uvidíme, snad se mi taky podaří najít ty pravé a taky nebude co řešit:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamaradka mela taky bordo-bilou. Saty z pujcovny byly bile a jeji mamka ji na to nasila rude ruzicky, takze kdyz nebude nic s cervenou ono, muzes si je vylepsit sama:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se pridavam. Budeme mit tmavo-cerveno-bilou svatbu 20.rijna. Myslim, ze to je super kombinace!!! Urcite bych chtela cervene boty, cervene kytky, cervenou masli do pasu a svedkyne mi vyrobi cervene nausnice :-) Saty budou bile.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?