Svatba v barvách mint + starorůžová, pochlubte se odkazy

Profilova fotka
Najde se někdo, kdo plánuje svatbu ve stejných barvách? Moc se mi líbí, ale bohužel u nás není moc velký výběr dekorací v těchto barvách... Hlavně je problém s mátovou. Pochlubte se s odkazy na dekorace v těchto barvách, klidně i ze zahraničí... Děkuji ;-)
Odpovědět
ahoj, já sice tuhle kombinaci nemám (mám tyrkysovou a bílou), ale na aliexpressu je mátové dekorace spoustu: http://www.aliexpress.com/wholesale?S...
Odpovědět
@es_terka Dobrý den, v mátové i starorůžové máme taky nějaké dekorace apod. v nabídce, jako např. stuhy, ubrousky, paruky, balónky apod. Vše najdete případně v našem e-shopu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já můžu nabídnout organzu http://www.beremese.cz/market/oraganz... Můžu také sehnat vlizelín 50cm x 10m, ten by stál ale 150,-
Odpovědět
Profilova fotka
@es_terka dobrý den, v naší nabídce najdete v mátové barvě organzy i saténové stuhy.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za odkazy. Na aliexpres je opravdu výběr, ale je problém, aby bylo vše ve stejném odstínu... v odkazech na české stránky to většinou není úplně ono, je to spíš zelená než mint (u těch věcí, které bych potřebovala). Organzu ani vizelín nechci. Spíš saténové stuhy a na stůl jen pruh látky...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte k nám na eshop. V mátové máme tyto výrobky http://www.svatba-eshop.cz/obchod/vyh...
Odpovědět
Profilova fotka
Hezky den, v nasi pujcovne jsou v techto odstinech k mani uzasne dortove stojany, tacy, ale treba i psaci stroj! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj es terko, my budeme mít barvu svatby mint - violet a také budu shánět výzdobu na vlastní pěst. Tak se můžeme dělit o nápady a tipy - budeš-li mít zájem. Vzhledem k tomu, že sem se teprve dnes pro tyto barvy rozhoda, tak nemůžu zatím přispět ničím, krom toho, že myslím, že volba barev je perfektní!;)
Odpovědět
Profilova fotka
susette, to by bylo fajn!!! Zatím mám jen pár drobností: http://www.ebay.com/itm/Made-in-USA-Q... http://www.ebay.com/itm/New-White-Dot... http://www.svatbadekor.cz/katalog-zbo... http://www.aliexpress.com/item/Blue-l...
Odpovědět
Čau holky - susette, es-terka :) , ráda se přidám do vašeho teamu, neboť mými dominujícími barvami by měla být též mint plus starorůžová.. svatba srpen 2014... máme to hezky po sobě...takže času ještě poměrně dosti, abychom to stihly pořádně vyšperkovat a vyladit ! ... nemáte někdo nějakou osobní zkušenost s aliexpress - některé věcičky tam nevypadají vskutku zle a ceny více než přijatelné :)
Odpovědět
Mmch ta kravata s těma puntíkama je super :)
Odpovědět
Holky, moje představa je uplně stejná. Miluji růžovou a modrou ( tyrkysovou). Proto jsem se rozhodla si to nějak zkombinovat na svatbě, určitě půjdu do světle či starorůžové barvy. Moje představa je bílé ubrusy, do růžová organza tažená po stole, prostírky bych dala do sv. modré mintové či zvláštní tyrkysové, ty odstíny jsou problém, kadžý uvádí jinak název odstínu. Taky mám k tomu už vybrány luxusní dort v těhle barvách. Co jsem rozhodlá vše, ale vše objednávám z číny http://www.aliexpress.com/wholesale?S... tady se seženete opravdu všechno. Kdo by se toho, ale bál, tak mám odkaz i na nějaké slovenské půjčovny, neboli prodejny, které jsou cenově přijatelnejší jak v ČR. Ale budu ráda, když někdo zašle nějaké fotky a nápady. Z činy objednávám už dlouho, nikdy problém nebyl. Jen ne vždy přišlo zboži opravdu kvalitní.
Odpovědět
Článek se načítá
@es_terka Můžu se jenom zeptat jak se objednává z toho ebay ?? jaké jsou tam podmínky? Ty balonky jsou super, kravata ještě lepší.... máš k tomu i nějaký kapesníček už vybraný?
Odpovědět
Profilova fotka
@terentis @tomoto0408 To jsem ráda, že se nás našlo více :-) S objednáváním zboží z aliexpress ani ebay moc nemám, ale je tady na to zvláštní skupina, tam nám snad poradí: http://www.beremese.cz/group/4318/ S odstíny je problém, n fotce to vypadá vždycky jinak, než pak ve skutečnosti... a pak objednávejte dekorace z netu, když pak příjde každá věc jiné barvy... no, je to složité :-) ale snad to nějak zvládnem ;-) nechci nic přeplácaného, na stůl jen mint ubrousky, možná převázané růžovou stuhou, doprostřed stolu mint běhoun (nějak se mi nelíbí ty organzy atd., připadá mi to "laciné") a vázičky s jednotlivými květinami (chtěla bych růžové pivoňky, jen kdyby nebyly tak drahéééé...) a pár svícnů s růžovými svíčkami. Židle ještě uvidíme, máme možnost si půjčit bílé, krásné, ale holt to vyjde dráž než návleky... tak to ještě nevím... A pak teda ty balónky, ty chci určitě, mint a růžové :-)
Odpovědět
@es_terka Ahoj, no jak píšeš ty organzy pusobí lacině, já nevím jak se tomu říká co chci já, le je t takové pevnější a pás třeba 40 cm široký a dlouhý to prodávají po 10 či 5 metrech, to chci brát z aliexpressu, z tama jsem objendávala už neoklikrát jen fakt doba dodání může být těch 5 týdnů Jinak já jsem chtěla přesně to samé s těma ubrouskama do mintu, převázat růžovou stuhou, ale na stul chci dávat ružový ten pás, poháezt to těma um.květinkama ty jsou ve skutečnosti hezké... a pošku ti to co bych chtěla ještě na výzdobu místo balonku docela to tedka frčí, jen balonky jsou určitě levnější... nebo máš e-mail tvuj kam bych ti to přeposlala z mého mejliku?? Jo a dort už máš vybraný můžu ti poslat zajímavý kousek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tomoto0408 Klidně mi to pošli do IP, ráda se podívám a třeba i inspiruji :-) Dort ještě vybraný nemám, na to je snad ještě čas :-)
Odpovědět
Ahoj holky. Také lánuji svatbu v barvě mint s kombinací růžové, bílé a možná málo šedé...na červenec 2014..byla bych taky ráda, za nějaké nápady...Hlavně ubrousky v barvě mint...většinu co jsem našla, jsou totiž spíše tyrkysové...od hodně lidí slýchám, ať si dojedu do ikei..
Odpovědět
Ještě mě napdalo, když se nás sešlo více s barvou mint...nešla by tady založit nějaká skupina "mint", kam bysme si dávali tipy a nápady?
Odpovědět
Ahoj holky, starorůžová je i má barva. K tomu opatrně mint plus šedá, ale jen malinko. Já osobně mám představu na krásných dřevěných stolech jen bily běhoun obšitý krajkou-chtěla jsem měn krajku, ale nedoplatila bych se. Tohle je zatím alternativa číslo 1. Do bílých buclatých váz vřes, od léta jej v Kauflandu prodávají za 1 celou korunu (svatba je až v říjnu) + nějakou kytku k tomu.. ubrousky, takové ty velké Látkové bych chtěla jednoduše složit do kapsy na příbory, na tom Mít napsané menu a převázané třeba dvojstužkou starorůžová/mint. Jsem hodně nerozhodná, takže stále koukám a koumám a finále bude možná jiné. Jak Vidim, zapomněla jsem na tu šedou. To jsem chtěla ženichovi kravatu, ale do dekorace kam ji nenásilně vložím nevím. Kdyby jakýkoliv nápad, sem s ním
Odpovědět
Profilova fotka
@foxikkk @vendule @tomoto0408 @terentis @susette Ahoj, to jsem ráda, že se diskuze zase rozjela :-) zrovna uvažuju o tom, jaký dát na stůl běhoun. Jediné, co jsem našla v mint barvě je organza, ale tu nechci. Tak jsem uvažovala, že bych si koupila látku, nastříhala ji, obšila a bylo by. A šly by tak udělat i ubrousky (to by bylo teda ale pracnější, pro našich 60 lidí :-) ). Ale zas bych měla jistotu, že budu mít vše v jednom odstínu. No a vyšlo by to taky dráž... ale zas bych to pak mohla po svatbě prodat dál :-) co myslíte?
Odpovědět
Hodně hezkých ubrusů (papírových) je zde http://www.rauting.cz/ Další inspirace v albu http://www.beremese.cz/blog/annp/albu...
Odpovědět
Holky, skocte si do Nanu Nana - maji tam spoustu krasnych veci v techto barvach, hlavne svicky. Moc pekne dekorace jsem nakoupila take v Kiku. Mentolove ubrousky sezenete na www.levneknihy.cz V galanterce v Breclavi jsem nahodou objevila krasnou krajku v barve mint, staroruzova, lososova, kremove je vsude dost.. :-) .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahojky holky je tato diskuze ještě aktuální? ráda bych se také inspirovala :-) plánuji svatbu do mentolovo+merunkovo+stříbrná:-)) viz fotečky, dort chci přesně tento jen stuha bude mint, botičky mám už tyto:-) a toto naše svatební oznámení:-) záměrně tam ještě není datum ještě jsme se plně nerozhodly:-))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, přidávám se k mint příznivcům. Něco už mám nakoupeno, třeba ty ubrousky jsem sehnala náhodou v papírnictví. Problém je spíše s výzdobou, třeba hedvábným papírem nebo krepákem na pom poms, ale asi objednám z e-bay. Jako doplňkovou barvu máme světloulince růžovou.. Svatbu chystáme na polovinu září..
Odpovědět
Holky můžete sem dát obrázek toho dortu? A ještě by mě zajímalo co s kytkou. Máte nějaké nápady na květ v barvě mint? Mě totiž nic nenapadá ;-)
Odpovědět
Měli jsme svatbu v těchto barvách a bylo to náááádherné :-) ... Profi fotky budou příští týden.
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, také plánujeme svatbu v barvě mint (až na červen 2015) + tmavě růžová+ bílá a projela jsem snad všechny svatební weby a nikde jsem nenašla téměř žádné dekorace v této barvě. Už jsem taky po očku sledovala ebay nebo aliexpres, ale přesně jako vy se obávám těch odstínů. jsem moc ráda za odkazy, které jste sem daly. Jakmile najdu něco pěkného, tak taky dodám. Já mám pro začátek pouze dekorační písky mint a tmavě růžový zakoupený za 25 Kč/ jeden v Kiku :-) Vůbec nevím, jestli je použiju, ale nemohla jsem je tam nechat :D peitra01 - také jsem brouzdala po netu veeeeeeeeeeelmi dlouho a hledala kytici laděnou do mint a nic :( snad někdo poradí.
Odpovědět
@aktata Já jsem na tvé alba koukala a fakt krásné. Budeš tu dekoraci nějak prodávat?
Odpovědět
Profilova fotka
@aktata a kde jsi koupila nebo sehnala věcičky na ten první věneček je to nádherný:-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?