Svatba - nevím, jaké zvolit barvy

Profilova fotka
Ahoj nevěsty! Mám problém. Sice se budeme brát až 13.6.2014, ale toto je věc, kterou už chci mít rozhodnutou, jelikož chci plno věcí dělat sama - jsou tu hezké nápady. :-) Máme dvě malé děti 2 roky, 1 měsíc), takže to půjde pomaleji a ještě do toho studuji a pracuji. Nevím ovšem, jaké zvolit barvy. Potřebovala bych tam zakomponovat modrou, jelikož půlka našeho života je ještě fotbal v bílo-modrých barvách, jeho firma je stříbrná, moje takový tyrkysová, ale oba jsme takový přírodňáci. Jako že nenosíme nějaké barevné výstřelky a to bych byla ráda, kdyby se ve svatbě též odrazilo. Na našem obřadním místě mají k dispozici krémový koberec k oltáři, ale chtěla bych obřad venku a nevím, jak moc by to bylo hezké ten tří metrový krémový koberec. Hudbu k oltáři budeme mít hranou na klavír, což bude super. Naše svatba bude mít nádech romance. Tak neváhejte s radami a se vším. Buda ráda za každé komentáře!!! Děkuji předem.
Odpovědět
Řekla bych, že všechny 4 barvy spolu vcelku ladí, ale přesto bych vybrala dvě, které budou hlavní a zbylými dvěma je jen doplnit. Jen se ti v těchhle barvách budou špatně hledat přírodní věci, takže bych spíš volila nápady z papíru, bavlny apod. Obřad chceš venku - nevím na jakém místě, ale pokud žijete fotbalem, tak mě napadá (netradiční) fotbalové hřiště.... a tam (nebo na nějakém podobném místě - louka, rybník atd...) bych se na koberec vykašlala a šla hezky po trávě (zvlášť pokud jste "přírodňáci" jak píšeš).
Odpovědět
Profilova fotka
@jennifer81 Moc děkuji za názor - radu! Vybereme tedy asi dvě, ale jaké? Ještě se mi docela líbí červená jako symbol lásky :-) Ale to bych toho chtěla už moc. Svatba netradičně na fotbalovém hřišti, to by bylo super, ani mě to nenapadlo, ale nevím, zda by s tím nebyl problém. Když hřiště, muselo by to být tady ve Vlašimi, aby to bylo ono a to je od našeho místa vyrůstání asi hodina cesty a už vidím, jak sem přítele rodina jede. Všehovšudy tady byli asi třikrát a bydlíme tu dva roky. Ale to je zase jiné téma. :-) Máme vybraný zámek Hostačov - je krásně zrekonstruovaný, parádní. Chtěla jsem tam celou svatbu, ale to by stálo plno peněz a teď, se dvěma dětmi, téměř nulovou podporou od našeho státu, jelikož nejsme sociálně slabý a tmavší pleti, navíc chceme začít stavět a jsme drženi hypotékou na náš malý byt, tak si nemůžeme tak extra vyskakovat. I když se na svatbě pěkně vyřádím. Těmi přírodňáky jsem nemyslela, že jsme eko nebo tak něco. Jen v našem šatníku se moc nenajde svítivě růžová a tak. ;-) Máme rádi spíše přírodní barvy, abych se lépe vyjádřila. Ale chtěla bych do svatby zakombinovat ten fotbal, jelikož je to druhé zaměstnání, koníček, zábava a budeme tam mít snad celý fotbalový tým. :-) Snad to nějak zvládneme, ale docela se toho bojím. Chtěla bych tam plno barev, ale zase aby to vypadalo hezky, romaticky, nepřeplácaně. Já jsem totiž na ty romantické americké filmy, které partner moc nemusí, spíše vůbec, ale oba milujeme kreslené, animované pohádky a on zase dokumentární filmy a dokumenty, což zase moc nemusím já, mno a jako každý chlap má rád auta. Proto bych chtěla jet k oltáři HUMMEREM limuzínou, jelikož tento typ auta se mu hodně líbí a jako dárek k narozeninám ode mě dostal jízdu a byl nadšený!!! Takže nějaký další nápad po těchto informacích? :-)
Odpovědět
@msobotkovam Při přečtení nadpisu jsem si říkala z čeho si asi zoufalá :-) Myslím, že by to chtělo ty barvy zas až tak nehrotit.Nejsou na svatbě zas až tak důležité.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajiji to je mi jasné, že nejsou zase tak důležité, ale mám vysněnou krásnou svatbu, tak si to chci splnit!
Odpovědět
@msobotkovam zoufat si rok dopředu z barvy? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@majanax Když já bych to už chtěla vědět! Jak jsem psala, tak si chci plno věcí udělat sama a se dvěma malými dětmi, studiem a prací a nepůjde tak snadno. Bydlíme od rodičů cca 45 minut cesty a i kdyby mamka chtěla, tak sem nebude jezdit denně, abych mohla dělat to, co potřebuji... Takže to budu dělat po chvilkách ;-) Je to brzy, ale jak mi řekla kamarádka - raději dříve, než to pak dělat na poslední chvíli. Já vše dělám na poslední chvíli, ale svatbu bych měla ráda dokonalou! Jako každá nevěsta...
Odpovědět
@msobotkovam Svatba určitě krásná bude..ale hlavně je to o lidech co na ni pozveš..Na barvy si časem nikdo ani nevzpomene, na to jaká byla na svatbě atmosfera ano.Nicméně , tady sbírej inspiraci a určitě si ujasníš brzy i ty barvy
Odpovědět
@msobotkovam Navíc v tomto se opravdu těžko radí.Barvy každý vnímá jinak.To rozhodnutí bude stejně na tobě, spíš než radu prohlížej alba a uvidíš co tě zaujme
Odpovědět
Profilova fotka
@pajiji Děkuji! Ještě se poradím s kamarádkou, která nás zná oba... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu říct podle sebe, že i při studiu a 2 dětem 1,5roku jde svatba zařídit za 3 měsíce s přehledem. A to se toho kupu vyráběla po nocích. Chci také dokonalou svatbu, ale už teď 100% vím, že s 2 dětmi dokonalá určitě nebude. Děti jsou prostě nevyzpytatelné, stejně jako počasí... A stejně dobře vím, že nikdo z pozvaných hostů si nebude lámat hlavu s tím, že něco nebylo dokonalé, půjde jim hlavně o atmosféru a zábavu a to s dětmi je 100% zaručeno :) Upřímně sama za sebe mohu říct, že se obáváš dcl zbytečností. Ano, také chci svatbu ladit do barev, ale důležitější jsou pro mě tedy jiné věci, než být zoufalá z barev...Ale chápu, bude to asi tím, že na to máš tolik času... A mohu ti říct ze své zkušenosti, že když sme o svatbě začali mluvit poprvé, když jsem otěhotněla, líbili se mi úplně jiné věci, co jsem tu viděla než teď, kdy je to aktuální.. Takže já bych sama za sebe nemohla zařizovat svatbu takhle strašně dopředu, vím že pak bych se podívala na hotovou výzdobu a řekla bych si že to není ono...
Odpovědět
my máme dvě děti a v době svatby bylo jedné 8měs a druhé 22měsíců a narovinu, sežentě si hlídání od rána....my si děti hlídali sami, byt jsme tam měli paní na hlídání, ale až pozdeji odpoledne a pak sedela u holek, když spali....s detma to je náročný....pro nás to bylo moc hezké, ale maraton.... a co se barvy týká, my měli červeno bílou a byla nádherná....nedám na tuto kombinaci dopustit, měli jsme to veselé, elegantní....za mě jednoznačně červenobílá.... ono je to i výraznější, ale ne křiklavé....mě se to líbilo moc (modrá je taková víc smutnější a např oranžová a žlutá,popřípadě fialová mi přijde ohraná....ale je to věc názoru)
Odpovědět
Ahoj záleží jakou máš představu o šatech a svatební kytici. Pokud chceš mít kytici ve stejných barvách jako výzdobu, je třeba si rozmyslet z jakých květin ji chceš. Někdy je problém v daném období některé květiny sehant. Z krémového koberce bych strach neměla. Je to neutrální barva, která se hodí skoro všude. Hlavně až půjdeš na podpadcích k oltáři je to víc stabilní než po trávě. Podpadky mají tendenci se do trávníku pěkně zakousnout a pak tam budeš klopýtat. Ohledně barev zkus bordó/ bílá nebo Ivory, zelená/bílá, modrá/ stříbrná, tyrkysová/stříbrná. Zkus si nejdřív zkombinovat barvy na nějakých vzorcích látek nebo papíru a uvidíš co se ti bude nejvíce zamlouvat. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@msobotkovam jeden můj známý měl svatbu na fotbalovém hřišti a bylo to originální a krásné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, tyrkysová je krásná výrazná barva :-) Kombinace krémová bílá je moc hezká, dala by se i bílá se zelenou. Více barev bych asi nedoporučovala, působilo to přeplácaně. V nabídce máme fotbalovou figurku na dort :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?